Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Lansare album România Sălbatică

Albumul România Sălbatică, realizat de Dan Dinu în cadrul proiectului cu același nume, se va lansa in 21 aprilie 2021. Autorul va povesti despre proiectul său in cadrul unui interviu susținut LIVE in studioul Photosetup.

 

albumul romania salbatica

Proiectul România Sălbatică a surprins natura și viața sălbatică din 13 parcuri naționale12 parcuri naturale2 geo-parcuri1 rezervație a biosferei și multe alte arii protejate.

În tot acest demers, Dan Dinu și Cosmin Dumitrache au străbătut zeci de mii de kilometri de-a lungul și de-a latul țării, au parcurs sute de kilometri pe jos și au realizat peste 80 de deplasări în teren în care au stat mai bine de 450 de zile.

Toată această aventură s-a transformat în România Sălbatică –   cel mai mare proiect de fotografie și film documentar despre natura de la noi din țară, realizat aproape în totalitate prin voluntariat.

 

 

Multe dintre ideile din proiectul România Sălbatică au apărut pe parcurs, însă una a fost acolo încă de la început: albumul de fotografie. Credem cu tărie că acest album va inspira și va educa, fiind o poartă deschisă către biodiversitatea uriașă pe care România încă o mai are. Dan Dinu – Photolife

 

În cei 10 ani de proiect, Dan Dinu a adunat sute de imagini din ariile protejate importante ale României. Cele mai bune imagini se vor regăsi într-un album cu peste 200 de pagini, alături de texte informative și ilustrații grafice realizate de Gabriel Șerban.

Mai multe informatii: www.romaniasalbatica.ro

Evenimentul se va desfașura live pe pagina Photosetup  între  orele 17:00 – 17:30.

Tot începând cu data de 21 aprilie, albumul Romania Salbatica va fi disponibil pentru cumpărare, online sau din magazin, la Photosetup (str Uranus 98 Bucuresti).

 

 

%d bloggers like this: