Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Inside-out un concurs foto international organizat de Manfrotto

Arată lumii adevărul, prin obiectivul tau!

Lumea se confruntă cu o situație fără precedent. Este un moment de mare incertitudine în care toată lumea încearcă să se restabilească într-o nouă realitate, într-un nou mod de viață.
Credit foto @Guido Caltabiano
 
În timp ce suntem blocați în casele noastre, credem în continuare în creativitate iar aceasta poate călători și răspândi mai mult decât un virus. Vrem să dovedim acest lucru lumii, deci, împreună, iată un apel al datoriei care depășește orice granițe sau bariere, pentru a surprinde poveștile nespuse pe care le-a creat această situație.
Credit foto @Bianca Dagheti
Momente, locuri, oameni, iubire, lacrimi, familie, singurătate, frică și speranță.
Credit foto @Matthieu Gouiffes
 
In colaborare cu BOOM, Manfrotto invită toți fotografii lumii si reporterii/jurnalistii ce documenteaza zilnic pentru noi informatiile momentului, la un concurs foto: Inside-Out
Draga fotografule, nu te aștepta să primești bani sau valori iar daca va exista un profit generat de acest concurs, acesta se va dona în fondul pentru cercetări medicale.
În schimb, dacă vrei să participi la acest concurs, ai șansa să arați lumii întregi perioada de mare încercare pe care o trăim cu toții, acum.
Ai șansa să arați lumii întregi, “lumea in contexul actual” privită prin obiectivul aparatului tău.

Un concurs adresat cu precadere jurnalistilor si reporterilor ce documenteaza zilnic pentru a ne tine la curent cu actualitatile din teren.

Credit Foto @ Salvatore Esposito / Contrasto
Fotografiile cele mai bune vor beneficia de recunoaștere și expunere internațională și vor fi alese in urma unui filtru realizat de fotografii ce fac parte din juriu.
Fotografiile se pot inscrie in perioada  2 aprilie – 23 aprilie 2020, aici.
Spread the news!
%d bloggers like this: