Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lectii de fotografie

Cursuri foto cu Dan Dinu la Photolife

“Asa cum v-am obisnuit, in fiecare toamna desfasuram doua sesiuni de curs. Daca prima a ajuns deja la jumatate, cealalata este pe cale sa inceapa. Indiferent daca esti din Brasov sau din oricare colt al tarii, avem pregatit cate ceva pentru fiecare dintre voi.

Cursul de la Brasov se desfasoara de mai bine de patru ani si a sarit de numarul de 20 de sesiuni. Este cel mai cunoscut curs din oras si cu siguranta cel care se bucura de sprijinul celor mai renumiti parteneri din domeniu, dintre care va amintim numai Nikon, Manfrotto, Gitzo sau Kata. Dan Dinu va sta la dispozitie cu 14 lectii, dintre care una practica in sala de curs si doua dedicate programelor de editare, dar si cu doua sedinte practice separate pe teren, in care sa descoperiti tainele fotografiei. Exemplele practice, studiile de caz, tematica bine aleasa, feedback-ul pe imagini si videoproiectiile deosebite sunt doar cateva dintre atuurile acestui curs.

Urmatoarea sesiune incepe in 31 octombrie, asa ca ar fi cazul sa va inscrieti. Mai multe detalii gasit aici.

Cursul online ramane in continuare, chiar si dupa mai bine de doi ani singurul de acest fel din tara, si se bucura de o foarte mare popularitate chiar si in afara granitelor. Daca stati prost cu timpul si va doriti un curs foto care sa se desfasoare dupa propriul vostru program si care sa nu va dea prea multe batai de cap, atunci aceasta este solutia. Lectii bine structurate si foarte multe exemple practice, studii de caz, teme si feedback de calitate, acestea sunt atuurile noastre. Te asteptam si pe tine sa inveti fotografie alaturi de noi.

Urmatoarea sesiune incepe in 02 noiembrie, iar locurile sunt limitate. Mai multe detalii gasiti aici.

Va asteptam sa descoperiti tainele fotografiei alaturi de noi!”

%d bloggers like this: