Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Rucsacul Kata Pro-Light Bug PL-BG-205, protectie si greutate redusa

Noile modele de rucsacuri Bug din colectia Pro-Light pastreaza tehnologiile folosite in intreaga colectie, care a fost conceputa pentru a raspunde nevoii de a avea un rucsac cat mai usor, fara a face rabat de la calitate sau de la protectia oferita echipamentului fotografic.

Inovatii precum Aeriform, o spuma perforata laminata ultra usoara si ranforsata cu menirea de a reduce greutatea generala a rucsacilor, sau Aluminium Skeleton – un cadru din vergele confectionate din aliaj de aluminiu cu rolul de protectie si distribuire a greutatii, fac rucsacurile foarte usoare, atingand valori minime de 1,8 – 2 kg. La aceasta contribuie Hi Modi-Vers, sistemul modular de separatoare Aeriform, care permite eliminarea elementelor de separare si accesoriilor, precum curele si pouch-uri, care nu sunt necesare.

Tot pentru a reduce greutatea, spuma 3D anti-alunecare este folosita si la hamul rucsacului, denumit sugestiv Gecko, acest material avand avantajul oferirii unei suprafete moi care se muleaza perfect pe forma umarului.

In aceasta colectie sunt acum disponibile cele doua versiuni ale modelului Bug, PL-BG-203 si PL-BG-205, si accesorii pentru acestea.

Rucsacul Kata Pro-Light Bug pentru aparate foto, accesorii si laptop PL-BG-205
Versiunea mai mare a modelului PL-BG-203, PL-BG-205 se diferentiaza prin dimensiuni de fratele mai mic. Astfel el poate gazdui un Pro DSLR body cu obiectiv de pana la 300 mm si batery grip atasate, 1 extra body, 6-8 obiective, blitz, accesorii si laptop de maxim 17”.

Pe langa aceste specificatii proprii fiecarui rucsac in parte, ambele modele, care difera prin dimensiuni, impartasesc o serie de caracteristic comune. Astfel, la ambele modele, la echipamentul foto se ajunge foarte usor, folosindu-se capacul cu fermoar conceput special pentru a permite accesul catre aparatul foto cu obiectivul montat, fara a expune restul echipamentului din interiorul rucsacului.

Sistemul de bretele, precum si modelul in relief de pe spatele rucsacului, alaturi de materialele folosite, asemenea celor utilizate in imbracamintea sportivilor profesionisti, care previn transpiratia, au dus la obtinerea unui rucsac ergonomic si foarte confortabil. Tot pentru a veni in sprijinul fotografului, sistemul de inserare a trolley-ului permite transportarea rucsacului pe distante mai lungi fara a fi nevoie sa fie purtat in spate.

O caracteristica importanta este materialul impermeabil „RipSstop” folosit in realizarea acestor rucsacuri care ofera protectie la stropiri accidentale cu apa si ploi usoare. In cazul ploilor torentiale sau a unei perioade indelungate de utilizare a rucsacului in conditii meteo nefavorabile, poate fi folosita husa de protectie care vine odata cu rucsacul, si care, prin cele doua fete, protejeaza impotriva umiditatii si a soarelui.

Asemenea tuturor echipamentelor Kata si seria Pro-Light Bug beneficiaza de 5 ani de garantie, care poate fi prelungita prin respectarea conditiilor mentionate pe site-ul producatorului www.kata-bags.com.

Kit de accesorii compatibile cu rucsacurile Pro-Light Bug si Ultra-Light Bug
Pentru a fi mai usor de purtat in spate sau pentru a mari capacitatea de depozitare a diferitelor accesorii, Kata a creat pentru rucsacurile din seriile Pro-Light Bug si Ultra-Light Bug un kit care contine:
•o husa pentru un laptop de 17”
•doua buzunare laterale pentru obiective sau alte accesorii
•o centura pentru brau ajustabila
Dimensiuni exterioare husa laptop (L x W x H): 31 x 4,5 x 43,5 cm
Dimensiuni interioare husa laptop (L x W x H): 30 x 4 x 43 cm
Dimensiune maxima a centurii pentru brau: 160 cm

Caracteristici PL-BG-205
Dimensiuni exterioare (L x W x H): 35 x 26 x 53 cm
Dimensiuni interioare compartiment foto (L x W x H): 33,5 x 18 x 52 cm
Dimensiuni compartiment laptop (L x W x H): 33 x 4 x 40 cm
Greutate maxima: 2,35 Kg
Greutate minima: 1,62 Kg

[slideshow]

[vimeo http://www.vimeo.com/21110721 w=600&h=320]
[vimeo http://www.vimeo.com/20703506 w=600&h=450]
[vimeo http://www.vimeo.com/21581661 w=600&h=225]

%d bloggers like this: