Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utile

Top 3 produse cadouri pentru fotografi sub 400 lei

Daca esti in cautarea unor produse cadouri pentru fotografi, accesibile  la pret, iti prezentam top 3 accesorii foto cu care nu dai gres niciodata:

 

  1. Curea pentru aparat Gitzo Premium din piele naturala

Confectionata din piele naturala si cu un design exclusivist, cureaua de mana pentru aparatele foto de la Gitzo este destinata utilizatorilor care doresc calitate maxima si unicitate.
O curea ce satisface cele mai rafinate gusturi, poate fi un cadou perfect pentru un posesor de aparat foto.

Cu atentia deosebita la detalii, Gitzo a creat un produs exclusivit, premium, ce se aseaza confortabil pe mana fotografului. Materialul din piele de cea mai buna calitate cu textura specifica carbonului, ofera un aspect placut si unicitate.
Ambalajul premium fac din acest produ un cadou perfect pentru un posesor de aparat foto.

 

 2. Rucsac foto-video Lowepro Tahoe 150

Rucsacul foto Lowepro Tahoe 150 este deja legenda printre toti fotografii pasionati sau profesionisti datorita faptului ca est emic in dimensiuni dar poate transporta si proteja o trusa foto completa; un DSLR/Mirrorless compact alaturi de 4 obiective, flash, tableta de 10″, alte accesorii necesare oricarui fotograf (baterii, carduri, filtre, cabluri etc).

 

3. LED tubular Tolifo ST-20 Bicolor/RGB

 

Acest LED bagheta de la  Tolifo ST-20B este Bicolor si RGB, ofera o lumina puternica la o temperatura de culoare intre 3200-6000K + spectru de culori RGB, ideal pentru orice tip de aplicatie in fotografie, filmari video, decor, etc.

Pentru ca este util in nenumarate situatii, Tolifo ST-20B este ce mai apreciat accesoriu nelipsit din trusa oricarui fotograf sau videograf, fie el pasionat sau profesionist.

Daca totusi ai nevoie de sfaturile unor specialisi in alegerea produselor potrivite, te asteptam la showroom-ul Photosetup. Aici poti testa si poti discuta cu consultantii foto-video.

 

 

 

%d bloggers like this: