Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lansari

Sony lanseaza Alpha 7S III

Sony lanseaza Alpha 7S III

Noua camera mirrorless Sony A7SIII cu filmare 4K 120p dedicata videografilor si film-maker este impresionanta in ceea ce priveste inregistrarea video, inclusiv filmare 4K la 120 cadre pe secunda si o adancime de culoare 4:2:2 pe 10 biti.

Sony A7S III
Sony A7S III

Un nou mecanism de disipare a caldurii si un sistem de inregistrare de tip releu pe doua sloturi de card permit filmarea pentru mai mult de 60 de minute la calitate 4K si 60 de cadre pe secunda pana cand bateria se termina.

Noul sistem de autofocalizare, o interfata ce raspunde la comenzi tactile si un ecran LCD rabatabil, vor transforma Sony Alpha 7S III in instrumentul creativ suprem pentru profesionistii video si pentru toate tipurile de fotografi si videografi.

Sony A7S III
Sony Alpha 7S III dispune de un nou senzor de tip full-frame retroiluminat, de 12,1 MP (efectivi, aprox.) cu o sensibilitate ridicata si un interval dinamic de peste 15 trepte, incorporand o serie de capabilitati

  • Senzor Exmor R nou, de 12.1 MP cu retroiluminare + procesor de imagine BIONZ XR
  • Filmare pana la 4K 120p, 10-bit 4:2:2, ISO 80-409,600 si dinamica pana la 15+ trepte expunere
  • Fast Hybrid AF cu 759 puncte AF, acoperire 92% si Real-time Eye AF imbunatatit
  • Noi codecuri XAVC-HS (H.265) si XAVC-S-I (All-I), iesire 16 Bit RAW, profile S-Log, autonomie extinsa si interfata audio digitala

Aceeasi rezolutie – senzor nou
Sony A7S III, este dotat cu senzor de imagine Exmor R CMOS (BSI) de 12.1MP, proiectat recent, care este iluminat in spate si ar trebui sa ofere o viteza de citire de 2x mai rapida.
Rezolutia a ramas aceeasi ca in cazul Sony a7S II. Drept urmare, cea mai mare rezolutie video disponibila este de 4K. Mai putini pixeli inseamna, de asemenea, ca fiecare pixel poate fi mai mare, chiar si mai mare in acest caz. Sony pare ca si-a ascultat clientii care doreau pixeli mai buni.

Sony A7S III

O alta inovatie este sloturile cu carduri duble. Ambele sloturi accepta fie carduri de memorie SD UHS-II, fie noile carduri tip CFexpress tip A pentru viteze mai mari de inregistrare.

Sony A7S III
Sony A7S III oferă moduri de inregistrare 4K si FHD fie in modul XAVC-S / XAVC-HS (Long GOP, interframe), fie in modul XAVC S-I (All-Intra, intraframe). Toate modurile de inregistrare interna sunt disponibile in culoare pe 10 biti cu esantionare 4: 2: 2.

Toate modurile interne 4K sunt de fapt UHD (3840 x 2160). Bit-urile in modurile 4K sunt cuprinse intre 50 si 280Mbps pentru modurile GOP Long si intre 240 si 600Mbps in XAVC S-I (All-Intra) – in functie de framerate.

Sony A7S III
Sony A7S III

Vestea buna este ca Sony a acordat atentie unui sistem de racire bun, astfel incât camera sa nu se supraincalzeasca, astfel ca o baterie completa ofera aproximativ o ora de inregistrare 4K60p.

Cand este conectat la o sursa de alimentare externa, timpul de inregistrare este limitat doar de o dimensiune a cardului de memorie.

Autofocusul include 759 de puncte AF pentru phase-detection (acoperire de 92%). Functiile Autofocus prezintă AF atat pentru oameni, cat si pentru animale.

Potrivit Sony, performanta AF a fost îmbunatatita de noul procesor Bionz XR cu 30%. Destul de impresionant, autofocus-ul este disponibil in toate modurile de inregistrare si in toate cadrele.

O alta imbunatatire a ergonomiei este noul tip „ecran flip-out” (unghi variat) de 3.0 ”monitor tactil LCD cu rezoluție 1440K. Vizorul este un ecran 100% QXGA OLED 9440K punct de 0,64x.

 

 

 

 

 

Sony A7S III
Sony A7S III

Info disponibilitate si pret, aici.

%d bloggers like this: