Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lansari

Moza lanseaza Mini-P dedicat Mirrorless, camere de actiune si smartphone

Moza lanseaza Mini-P dedicat Mirrorless, camere de actiune si smartphone

Cel mai nou model de gimbal lansat de Moza este un stabilizator dedicat pasionatilor de filmari cu diverse device-uri, de la camere mirrorless la camere de actiune sau smartphone.

Acum pasionatii de filmari pot avea un singur stabilizator pentru camera, smartphone si camera de actiune, la un loc!

Acest stabilizator este poate cel mai compact si versatil din cate au fost lansate pana acum deoarece ofera o conectivitate multipla, lasand posibilitatea de a utiliza in functie de cum are la indemana utilizatorul.

Ideal pentru vloggerii de travel

Fiind foarte compact si pliabil, noul Moza Mini-P este usor de strecurat in orice valiza sau rucsac, fapt pentru care este preferat de catre cei care isi documenteaza vacantele sau calatoriile, de catre pasionatii de filmari sau de profesionstii care lucreaza cu camere mici mirrorless.

Din punct de vedere tehnic, Moza Mini-P ofera:

  • 360 Pan, 360 Tilt, 330 Roll
  • Inception
  • FV si Sport
  • Ideal pentru camere foto, smartphone-uri si camere de actiune
  • Moduri presetate de filmare

MOZA Mini-P ofera diferite moduri avansate de inregistrare, cum ar fi modul inception, modul FPV si modul sport.

Utilizati modul de creatie Inception pentru a induce camerei, miscarea de rotatie in timpul inregistrarii, modul FPV (camera urmareste miscarile prin tracking asupra unei persoane) sau modul sport, pentru a captura mult mai usor orice fel de miscare rapida.

 

Mic si Puternic
Cu o sarcina utila maxima de 900 g si o durata de functionare de pana la 20 de ore, MOZA Mini-P este capabil sa sustina obiectiv Sony seria a7 + obiectiv Samyang AF 35mm f / 2.8 FE, facand filmarea scenelor profesionale mai usoare ca niciodata.

Filmari pe orizontala si pe verticala
MOZA Mini-P accepta comutarea rapida intre modurile de filmare orizontala si verticala, trebuie doar sa utilizati quick release pentru a regla pozitia L-Bracket pentru un stream live sau Vlog.

Cu MOZA Mini-P puteti filma oricum doriti.

 

Control imbunatatit al camerei
Sistemul imbunatatit de control al camerei permite conectarea si controlarea camerei dvs. de catre MOZA Mini-P. Utilizati controlerul incorporat in manerul Mini-P pentru a incepe inregistrarea unui videoclip sau a ajusta setarile camerei.

Moza Mini-P, a fost special conceput pentru a putea crea un videoclip lin si stabil, cu o usurinta uimitoare, chiar si de catre incepatorii din acest domeniu.

Descopera Moza MIni-P, aici.

%d bloggers like this: