Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lansari

S-a lansat Fujifilm X-T4

S-a lansat Fujifilm X-T4

La doar 1 an si jumatate dupa lansarea modelului X-T3, o camera foto cu un succes remarcabil, Fujifilm revine cu un nou model: Fujifilm X-T4.

fujifilm xt4

Fujifilm X-T4 are acelasi design retro fermecator caracteristic seriei X-T, fiind in acest moment cea mai performanta camera X.

Body-ul noului model are dimensiuni identice cu cele ale lui X-T3 in ceea ce priveste latimea si inaltimea, avand insa o grosime mai mare decat cea a modelului precedent.
Noul aparat dispune de un sistem IBIS (in-body image stabilization) pe 5 axe, o functie ceruta si mult asteptata de catre utilizatorii acestei marci.

De asemenea, comparativ cu X-T3, noul model Fujifilm X-T4 are in menu 18 moduri de simulare film (16 la X-T3), noutatile fiind Eterna Bleach Bypass si Classic Negative (introdus pe modelul X-Pro 3).

In modul de simulare Eterna Bleach Bypass utilizatorii lui X-T4 pot obtine imagini cu un aspect similar peliculelor hollywoodiene Fight Club, Saving private Ryan sau Seven.

 Noul obturator este garantat pentru un numar dublu de cadre comparativ cu cel din vechea generatie, respectiv 300000 (150000 la X-T3).

Alte noutati prezente pe X-T4 sunt:

  • O noua baterie cu o durata de viata mai mare (500 de cadre vs 390) dar si cu dimensiuni diferite de ale celei din generatia precedenta, astfel ca vechea baterie NU poate fi folosita pe noul model. 
  • Touch screen articulat cu 1.62 milioane de puncte
  • 15 fps pentru obturatorul mecanic
  • Un nou algoritm de autofocus dar cu acelasi numar de puncte
  • Inregistrare video simultana in acelasi format pe ambele carduri SD
  • MP4/AAC
  • Buton de autofocus marit

Aparatul va fi in curand disponibil atat body cat si in kit, aici.

%d bloggers like this: