Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

ReviewTestari echipamente foto-video

Manfrotto Hoover-25 perfect pentru fotografii aventurieri si drone

Manfrotto Hoover-25 perfect pentru fotografii aventurieri si drone

Daca iti plac calatoriile si aventurile cu drona, atunci rucsacul Hover-25 Aviator de la Manfrotto, cu siguranta o sa-ti placa.

Aventura si filmari cu drona

Modelul Hover-25 poate gazdui cu incredere echipamentul digital atat aparat foto DSRL/Mirrorless  cu obiective cat si drona, tableta si accesorii personale.

Creat ca un veritabil rucsac de munte si actiune, rucsacul face parte din colectia destinata outdor/drumetii, insa gandit sa asigure protectie completa echipamentului digital.

In partea superioara se pot transporta lucruri personale sau diferite accesorii, in timp ce in compartimentul central poate gazdui in siguranta 1 DSLR/Mirrorless cu pana la 2-3 obiective si accesorii foto, sau un DJI OSMO si o drona tip DJI Mavic PRO cu accesorii.


In interior exista un insert dedicat echipamentului foto, insert ce ofera protectie maxima in drumetii.
Accesul la echipament se face prin lateral, insa insertul se poare detasa si se poate introduce chiar in compartimentul central, pentru a permite un aranjament versatil.

Accesul la echipament se face printr-o parte iar cealalta parte ofera acces rapid la buzunarul dedicat unui DJI Osmo.

In interior poate gazdui un DSLR/Mirrorless Pro cu pana la 2-3 obiective si accesorii foto, sau o drona de tipul DJI Mavic Pro, alaturi DJI OSMO, camere de actiune si alte accesorii foto-video.

 


Compartimentul pentru drona se poate transforma astfel incat sa incapa un body DSLR/Mirrorless cu 2 obiective, sau haine.

Acces rapid la echipament, fara a-l da jos de pe spate

Il intorci rapid de pe spate in fata si acces la echipament. Fie ca transporti drona sau echipamentul foto, accesul se face rapid si in siguranta ca sa nu pierzi momenetele spectaculoase pe care le vanezi.

Compartiment cu izolatie pentru transportul bateriilor de drona

In anotimpul rece sau foarte calduros, bateriile dronei sunt total protejate datorita compartimentului cu izolatie, dedicat transportului acumulatorilor de drona. Astfel, compartimentul mentine temperatura constanta si stabila.

Totodata, poate transporta in compartimentul dedicat, o tableta de 10″ in perfecta siguranta.

Ideal pentru aventuri outdoor incarcate de actiune.


In lateral, rucsacul este prevazut cu agatatori astfle incat se poate conecta un trepied mic sau un selfie stick pentru cateva imagini fixe, pentru atasa o camera de actiune.

Acest rucsac este realizat din materiale de cea mai buna calitate si foarte rezistente, care asigura protectia echipamentului in situatii outdoor cu vreme dificila. Materialul exterior este impermeabil.

Pentru a oferi protectie maxima echipamentului, rucsacul are si husa de ploaie inclusa.

Se aseaza confortabil pe spate, iar sistemul cu burete si plasa asigura o ventilatie optima, ce previne transpiratia.

Protectia lombara distribuie echilibrat greutatea si totodata ofera acces prin buzunarele sale, la diferite accesorii.

Spatele este bine ancorat aidoma unui rucsac dedicat drumetiilor, pentru a proteja pe distante lungi, iar centura lombara echilibreaza foarte bine spatele.

Specificatii:

Greutate: 1.5 kg
Dimensiuni Interne: 26 x 185 x 51 cm
Dimensiuni externe: 26.5 x 19 x 55 cm
Dimensiuni Insert Camera: 16 x 8.5 x 35 cm
Dimensiuni compartiment laptop : 25 x 1.5 x 21 cm

 

Manfrotto Aviator Hover-25 Drone Backpack for DJI Mavic from Manfrotto on Vimeo.

 

%d bloggers like this: