Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Noile rucsacuri foto Kata DR D-Light


Pornind de la bine cunoscutele rucsacuri foto DRi, noile modele apartinand colectiei D-Light de la Kata au fost imbunatatite cu cele mai recente tehnologii dezvoltate de producator, cu scopul de a reduce din greutatea proprie si a fi cat mai functionale.

Recomandat atat pentru echipamente foto, cat si pentru lucruri personale, rucsacul poate deveni unul de zi cu zi, prin indepartarea insertului foto si unirea compartimentului inferior cu cel superior intr-un spatiu comun.

Noul rucsac DR este oferit in doua dimensiuni, DR-467 si DR-466, diferentele dintre ele fiind date de cantitatea de echipament foto care poate fi transportat. Astfel, modelul DR-466 poate acomoda un DSLR cu un obiectiv atasat, inca 2 sau 3 obiective suplimentare, alte accesorii si lucruri personale si un laptop de 15 inch. Fata de acesta, modelul mai mare, DR-467, poate acomoda 3 sau 4 obiective, iar compartimentul pentru laptop este pentru unul de 17 inch. Sistemul modular de pereti despartitori, imparte si organizeaza spatiul interior si protejeaza obiectivele suplimentare.

Compartimentul superior poate adaposti lucruri personale sau echipament foto, iar buzunarele exterioare, cat si cele interiore, permit organizarea eficienta a altor accesorii, precum carduri, filtre sau cititoare de carduri. Alte doua compartimente externe laterale foarte incapatoare permit depozitarea intr-o parte a unei sticle cu apa, iar in cealalata parte se poate prinde un trepied foto, cu un sistem de curele livrat impreuna cu rucsacul.

Noul DR vine echipat cu o husa de ploaie, care se poate impacheta foarte compact intr-un buzunar integrat, iar la utilizare aceasta imbraca complet rucsacul protejand astfel echipamentul.

Purtat pe spate, o curea in zona pieptului stabilizeaza rucsacul, facandu-l mai confortabil, iar posibilitatea introducerii unui trolley face mai usor transportul pe distante lungi.

Asemenea celorlalte produse Kata, garantia acordata este de 5 ani.

[slideshow]

%d bloggers like this: