Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

DEFILEUL JIULUI :: o noua descoperire din cadrul Romaniei Salbatice

Dupa destinatii precum Rodna sau Retezat, unde accesul in zonele spectaculoase este posibil doar pe jos, Defileul Jiului pare la prima vedere o locatie in care accesul ar trebui sa fie facil, mai ales pentru ca este strabatut de un drum national important. De cum te dai jos din masina insa, trebuie sa tragi aer in piept si sa te pregatesti pentru un urcus serios pe pantele abrupte si foarte salbatice. Efortul merita insa, pentru ca vazut de sus, locul capata alta semnificatie, iar golurile alpine ofera peisaje uimitoare. Putem spune ca desi am fost sceptici la inceput legat de acest parc si de statutul lui, am avut placerea sa remarcam ca este unul intradevar salbatic, demn de un loc in cadrul proiectului nostru.

Va invitam sa descoperiti inca o destinatie interesanta si sa cutreierati cu noi abrupturile impadurite ale defileului, sa pasiti in golul alpin al Muntilor Valcan si sa admirati cursul sinuos al Jiului. Data viitoare vom descoperi muntele sfant al Moldovei, Ceahlaul.

Descopera galeria de imagini din Defileul Jiului si povestea turei pe http://dandinu.net/ro/articol/350/DEFILEUL-JIULUI

Proiectul Romania Salbatica este o initiativa a fotografului Dan Dinu in colaborare cu WWF (World Wide Fund for Nature) si este realizat cu sprijinul RNP Romsilva si implementat impreuna cu Administratiile Parcurilor Naturale si Nationale.

Proiectul beneficiaza de sustinerea: Nikon, Photosetup, Gitzo, Manfrotto, Kata si Photolife.

Parteneri media: Foto-magazin.ro, Fotografa.ro, F64, Fotonatura.ro, ClubulFoto.com, Comunitatefoto.ro, Calendar Evenimente.ro

%d bloggers like this: