Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lansari

Rycote lanseaza sistemele PCS Quick Release

Rycote lanseaza sistemele PCS Quick Release

 

Sistemele PCS – Quick Release sunt accesorii de conectare rapida a diferitor accesorii, de la microfoane la alte tipuri de accesorii utile cu prindere rapida.

 

Cu un sistem ultra-performant, rapid si sigur, aceste kituri de conectare PCS ofera solutia rapida pentru orice tip de prindere de la microfoane, la accesorii ce necesita o detasare rapida controlata in timpul lucrului sau intre schimbarea de cadre la productiile video.

 

 

Cele mai rapide solutii pentru microfoanele shotgun si utilizarea lor pe BoomPole, o ofera noile prinderi rapide PCS Boom Connector.

 

Cu un sistem de conectare rapid, PCS Boom conector este o solutie utila pentru orice utilizator de microfon shotgun oferind solutia perfecta in cadrul productiilor video-sound.

 

 

PCS Grips & Stands

Alaturi de sistemele de conectare rapida PCS, Rycote a lansat si o serie de brate, stative si grip ce se pot interconecta pentru a obtine rapiditate in utilizare dar si facilitati multiple in sistemul de productie video-film-TV.

 

Combinand brate, grip, stative si ministative alaturi de sistemele PCS, noile produse lansate de Rycote ofera solutii nebanuite si facilitati extraordinare oricarui utilizator fie profesionist sau pasionat ce doreste sa exploateze la maxim beneficiile acestor accesorii de prindere.

Sistemele sunt deja disponibile in Romania.

 

 

 

 

%d bloggers like this: