Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Manfrotto lanseaza kiturile Pro Scrim

Manfrotto lanseaza kiturile Pro Scrim

 

Manfrotto Pro Scrim este o serie de kituri complete in diferite dimensiuni destinate productiilor foto, video sau film ce includ un cadru din aluminiu, 3 tipuri diferite de panze dintre cele mai utilizate si geanta dura de transport alaturi de cateva accesorii importante de prindere.

 

Kiturile Manfrotto Pro Scrim includ toate componentele esentiale necesare producatorilor de imagini creative pentru a prelua controlul asupra iluminarii configurate cu ajutorul acestor panze.

Acestea permit utilizatorului sa utilizeze setul folosind un singur kit compact si usor de transportat, ideal pentru profesionistii exigenti care doresc sa-si pastreze optiunile creative deschise, ramanand in acelasi timp cat mai usor si portabil posibil atunci cand lucreaza in locatie.

Kitul se pliaza fara efort in propria geanta de transport rigida, cu o dimensiune compacta impresionanta pliata de doar 102 x 24 x 19 cm, facandu-l extrem de transportabil.

 

 

Timpul de configurare a acestui kit de schimbare a panzei dureaza doar cateva minute, datorita asamblarii rapide a cadrului usor din aluminiu, cu un cablu elastic intern, asigurand ramanerea unita a intregului cadru. Clema inovatoare pe huse textile reprezinta un alt economisitor de timp, deoarece le permite sa fie fixate direct pe cadru rapid si usor.

 

Trecerea de la o panza la alta este foarte simpla si rapida,  trebuie doar sa desprindeti cu usurinta capacul atasat si apoi sa atasati o alta panza pe cadru, fara a fi necesara asamblarea cu cabluri bungee care consuma mult timp.

In plus, in geanta de transport rigida, in compartimentul intern totul se pastreaza in siguranta la locul sau pregatit pentru urmatoarea filmare.

O alta caracteristica fantastica a acestor kituri este includerea a doua grip-head si doua urechi de prindere in stativ la dimensiunile cele mari ce permit pozitionarea cadrului exact acolo unde este necesar, atunci cand este fixat pe un suport usor robust cu un varf de 16 mm (5/8 ”).

 

Aceste kituri Manfrotto Pro Scrim extrem de versatile pentru controlul luminii capteaza cu siguranta imaginatia creatorilor de imagini de astazi.
Compacte si cu un timp de configurare foarte rapid alaturi de designul inovator, faciliteaza utilizarea si transportul in locatii, deschizand o serie intreaga de oportunitati creative.

Disponibile in urmatoarele dimensiuni:

  • 1.1. x 1.1m
  • 1.1 x 2m
  • 2 x 2m
  • 2.9 x 2.9m

 

Manfrotto Pro Scrim All In One Kit from Manfrotto on Vimeo.

%d bloggers like this: