Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utile

Rucsacul foto Manfrotto Advanced Befree ideal pentru călătorii urbane

Rucsacul foto Manfrotto Advanced Befree ideal pentru călătorii urbane

Manfrotto Advanced Befree este un rucsac foto și video cu acces prin spate și protecție maximă pentru echipamentul digital.

Dacă ești pasionat de călătorii urbane și de fotografie sau dacă pur și simplu iți dorești un rucsac în care să transporți echipament foto și video digital, în siguranță și cu stil, atunci sigur o să-ți placă acest produs.

Cel mai nou rucsac Manfrotto Advanced Befree cu un design mai elegant și mult mai încăpător, oferă calitate fără compromis si un design exclusivist pentru pasionații de frumos.

Ce echipament foto-video poate gazdui

Acest rucsac este suficient de încăpător pentru un kit întreg DSLR sau mirroless cât și pentru lucruri personale.

Rucsacul foto Manfrotto Advanced Befree ideal pentru călătorii
În compartimetul dedicat echipamentului foto-video digital poate încape cu ușurința un aparat foto pro DSLR de tipul Canon 5D Mark IV cu un obiectiv de 70-200mm f/4 atașat și până la 6 obiective suplimentare sau un mirrorless pro cu obiective.

Pentru protecție maximă acordată echipamentului, rucsacul are acces la echipamente prin spate. Acest lucru îi conferă multă siguranța utilizatorului dar și confort în utilizare.

Rucsacul foto Manfrotto Advanced Befree ideal pentru călătorii
Compartimentul superior și buzunarele exterioare sunt destinate accesoriilor foto diverse sau personale iar accesul se face rapid. În el se pot depozita diverse articole.

Rucsacul foto Manfrotto Advanced Befree ideal pentru călătorii
Trepiedul se poate transporta în interior sau în exterior, în ambele cazuri spațiile destinate sunt bine gândite. Trepiedul purtat în interior ajută atunci când fotograful nu dorește să expună în anumite locuri existența trepiedului, mai ales în locații în care utilizarea unui trepied nu este permisă.
Rucsacul foto Manfrotto Advanced Befree ideal pentru călătorii
La fel de bine se poate purta și în exterior, în la fel de bună siguranță, în spațiul dedicat acestuia.

Rucsacul foto Manfrotto Advanced Befree ideal pentru călătorii

Design și protecție

Designul este exclusivist și materialele sunt de cea mai bună calitate. Cu un design specific italian, rucsacul Manfrotto Befree oferă un vizual foarte plăcut, punând în evidență utilizatorul fără însă să atragă atenție, fiind foarte discret și fără să pară un rucsac dedicat foto-video.

Materialul exterior este impermeabil însă pentru o protecție maximă a echipamentului, rucsacul are și husă de ploaie inclusă.
Rucsacul foto Manfrotto Advanced Befree ideal pentru călătorii
Specificatii tehnice rucsac Manfrotto Befree

Greutate proprie 1180 g
Colecție Advanced
Potrivit petru DSLR, Mirrorless, Support
Numar obiective 4
Suport trepied Da
Spatiu lucruri personale Da
Culoare Negru
Material Nylon, Synthetic Fabric
Tip Rucsac
Spatiu camera 27 x 17 x 26 cm
Compatibil drone DJI Mavic Pro
Compatible CSC camera models Canon EOS M5, Fujifilm X-Pro2, Fujifilm X-T1, Fujifilm X-T1 IR, Fujifilm X-T10, Fujifilm X-T2, Fujifilm X-T20, Olympus OM-D E-M1 II, Olympus OM-D E-M10, Olympus OM-D E-M10 II, Olympus OM-D E-M10 III, Olympus OM-D E-M5 II, Panasonic Lumix DMC-G7, Panasonic Lumix DMC-G85, Panasonic Lumix DMC-GH4, Panasonic Lumix DMC-GH5, Panasonic Lumix DMC-GX8, Sony Alpha 7 III, Sony Alpha 7R II, Sony Alpha 7S, Sony Alpha 7S II, Sony Alpha 9, Sony A7R III
Dimensiuni exterioare 32 x 19 x 45 cm
Dimensiuni interioare 27 x 17 x 44 cm
Dimensiuni compartiment laptop 26 x 2 x 41 cm
Dimesiunni compartiment lucruri personale 27 x 17 x 17 cm
Dimensiuni suport trepied 16 x 8 x 44 cm

Rucsacul Manfrotto Advanced Befree se poate asocia perfect cu un trepied din colecția Befree Travel Advanced, de asemenea utilizat in calatorii datorita functionalitatii si a portabilitatii. 

Citeste user-review, aici.

 

 

 

%d bloggers like this: