Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utile

Manfrotto lanseaza geanta foto cu protectie anti-soc

amica site
Aşa cum şi-a obişnuit clienţii de mai bine de 40 de ani, Manfrotto inovează constant pentru a satisface cele mai exigente gusturi în materie de design, calitate şi funcţionalitate. Ţinând cont de feed-back-urile primite de la fotografi, pentru Manfrotto, anul 2013 a debutat cu o nouă realizare deoarece în portofoliul său, s-a adăugat o nouă colecţie de genţi foto şi nu de orice tip ci o serie dedicată protecţiei echipamentului digital.

La ce se referă protecţia anti-soc? Simplu: geanta se remarcă prin protecţia anti-soc datorată robusteţii construcţiei genţii precum şi a fermităţii materialului dublat de un strat protector existent atât pe capacul frontal cât şi de jur imprejurul genţii. Geanta impresionează din primul moment în care ia contact utilizatorul cu ea, fiind extrem de bine lucrată şi de robustă.

Fiind disponibilă în mai multe versiuni de dimensiuni (Amica 30, Amica 40 si Amica 50) şi culori , din întrega colecţie, am extras spre prezentare un model ce se pliază că dimensiune şi model, pe nevoile majorităţii fotografilor posesori de aparate foto DSLR middle level şi anume – Amica 50BB.

Iată aşadar ce oferă aşadar, Amica – 50BB:

 

amica50

În geanta foto Amica 50BB se pot transporta confortabil un DSLR cu 2 obiective din care unul ataşat şi altul adiţional alături de un blitz de aparat şi alte accesorii. În funcţie de obiective, pot intra chiar şi trei alături de un body (un obiectiv  ataşat pe aparat şi alte două în lateral).

amica 502
Interiorul este modular astfel încât fiecare fotograf îşi poate aranja după nevoile proprii despărţitoarele, pentru a asigura un loc confortabil echipamentului digital.

Buzunarul din faţa este recomandat pentru filtre, carduri sau alte accesorii mici.

Accesul la aparat se face rapid.

Design-ul este foarte rafinat, iar materialele de foarte bună calitate, specifice brand-ului Manfrotto.

Interiorul este gri iar latelarele interioare roşii cât şi terminaţia roşie a pereţilor despărţitori oferă un plus de prospeţime, amintind totodată de culoarea specifică a acestui brand consacrat.

Cu această nouă colecţie, Manfrotto combină într-un mod foarte practic design-ul, calitatea, protecţia şi nu în ultumil rând preţul extrem de accesibil [preţ recomandat 148 Lei], toate dedicate fotografului urban, modern, pretenţios şi foarte atent la bugetul alocat investititei în pasiunea sa pentru fotografie.

big_d156-manfrotto-amica-50bb-geanta-foto

 

Amica in dimensiuni mai mici:

big_c6a5-manfrotto-amica-30bb-geanta-fotoGeantă Amica este disponibilă şi în dimensiuni mai mici:

– Amica 40BB , pentru cei care nu au nevoie de echipament mult dar işi doresc aceeaşi calitate.Pretul recomandat este de 132 Lei

În geantă  se pot transporta în siguranţă un DSLR cu obiectiv ataşat, iar alături, în funcţie de dimensiunea obiectivului se mai poate însera încă unul sau un blitz pentru aparat.

– Amica 30BB, cu un pret recomandat de 123 Lei.

Restul caracteristicilor sunt identice cu cele ale modelului mai mare-  Amica 50BB.

 

manfrotto-geanta -foto-amica-40bb-geanta-foto

 

 

Garantia Manfrotto acordata acestor genti este de 2 ani cu extensie de inca 3 ani la inregistrarea produsului pe site-ul producatorului.

 

 

 

 

 

One thought on “Manfrotto lanseaza geanta foto cu protectie anti-soc

  • Florin

    Amica 50BB am de vreo jumatate de an pentru concediu. Foarte buna la pretul ei si foarte incapatoare. Mereu am in ea un DSLR cu 18-55 + o camera video Canon HF-M56 + un blitz Nikon SB 400 sau o lampa video.

Comments are closed.

%d bloggers like this: