Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Kata Office sau cum sa iti duci pasiunea la birou

Geanta office de la Kata, CS-17, pentru un laptop de 17″, a fost conceputa pentru a permite purtarea zi de zi la serviciu, fara a da de inteles ca aveti asupra dvs. un aparat foto si a atrage astfel atentia.

La prima vedere ea arata ca o geanta office moderna. Si chiar este. In ea incape cu usurinta un laptop de 17″, si lucrurile de care aveti nevoie in fiecare zi la birou. In acelasi timp, poate fi depozitat si echipamentul fotografic, intr-un compartiment special, in geanta incapand un aparat foto si 2 sau 3 obiective, dintre care cel mai mare de 70-200mm 2.8, cu parasolarul inversat.

Compartimentul foto, care poate fi detasat cand nu e nevoie de el, lasa suficient spatiu pentru documente si efecte personale in compartimentul din spate, in spatiul interior si in cele doua buzunare exterioare. Daca totusi este nevoie de mai mult spatiu, acesta poate fi obtinut prin deschiderea fermoarului aflat in lateralele si fundul gentii.

Un alt avantaj al acestei genti este accesul prin partea superioara, printr-un fermoar aflat pe capac, prin care se poate ajunge la continutul din interior foarte usor, fara sa fie nevoie de a deschide geanta in intregime.

Geanta poate fi purtata pe umar, fiind livrata cu o curea de umar ergonomica, gandita special pentru a preveni alunecarea sau i se poate atasa un trolley, pentru distante lungi.

[slideshow]

%d bloggers like this: