Kata DC-445 – o geanta de incredere

Fotografii care prefera gentile in locul rucsacilor, modelul Kata DC-445 din colectia Urban Futuristic DPS, ofera spatiu de depozitare pentru un 1 DSLR cu 3 obiective, blitz si multiple accesorii.

Astfel, in compartimentul principal poate fi pus aparatul cu gripul montat intr-o pozitie usor de scos, iar in cele doua buzunare laterale pot fi depozitate obiective, blitz-ul sau alte accesorii. Sistemul modular de organizare a interiorului permite aranjarea pe doua niveluri verticale.

In plus fata de cele doua buzunare exterioare, geanta mai dispune de inca doua buzunare media interioare destinate cardurilor si acumulatorilor, de un buzunar din PVC si de un alt buzunar flexibil exterior Elasto-Guard pentru lucrurile la este nevoie sa se ajunga rapid. In ceea ce priveste protectia oferita de geanta, aceasta beneficiaza de binecunoscutul sistem TST frontal pentru protectia fata de socuri.

De asemenea geanta este livrata cu husa de ploaie si curea de umar cu maner ergonomic, avand posibilitatea prinderii de centura pentru o stabilitate mai buna.

[slideshow]

[vimeo http://www.vimeo.com/4825665 w=400&h=230]

Out and about from Kata Bags on Vimeo.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=vhXlGbmfpLo]

%d bloggers like this: