Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Kata lanseaza un rucsac revolutionar: Revolver-8 PL

Revolver-8 PL este un rucsac revolutionar, destinat fotografiilor profesionisti, conceput pentru a oferi acces rapid catre echipamentul foto, printr-un singur loc, catre toate obiectivele din interior.

Acest lucru este posibil datorita sistemului unic de rotire al compartiment intern, asemanator butoiasului unui revolver, de unde si numele rucsacului.  inovatie care a primit premiul Red Dot Design Award 2012.

Acces rapid la obiective

Atunci cand e nevoie de schimbarea rapida a obiectivelor, iar rucsacul nu poate fi asezat pe pamant, Revolver-8 permite accesul rapid si simplu din insertul rotativ aflat in interior, catre oricare dintre obiective in doar cateva secunde, chiar si in cele mai neprielnice conditii.

Un rucsac compact

In acest rucsac poate fi depozitat un DSLR cu grip si obiectiv standard atasat, plus 4-5 obiective si alte accesorii si un laptop de pana la 15.4” alaturi de alte lucruri personale.

Aparatul, cu un obiectiv atasat, se depoziteaza in compartimentul superior, iar restul obiectivelor in cel inferior, respectv in cel care se roteste.
Laptopul are un compartiment dedicat aflat in spatele rucsacului, iar pentru accesorii precum telefoane, chei, acte sau portofel, se poate folosi buzunarul exterior superior.

Acces rapid la obiective

Pentru a accesa obiectivele din interior,procedura este foarte simpla: cu aparatul prins peste umar, se aduce rucsacul in fata.
Se deschide capacul din lateral si se scoate capacul de la obiectivul dorit.  Apoi se scoate obiectivul de pe aparatul foto si se aseaza in compartimentul gol.
Se extrage obiectivul dorit si se  monteaza pe aparatul foto.

Confort la purtare

Bretelele de umar captusite, alaturi de cureaua de la piept si cea lombara, asigura o distributie optima a greutatii, crescand gradul de confort al fotografului. De asemenea, pentru transportul pe distante lungi, rucsacului i se poate atasa un trolley (optional).

Rucsacul este compatibil cu sistemul de curele pentru aparatul foto de la Kata, care permit prinderea camerei de bretele de umar, preluand astfel greutatea de pe gat si transferand-o pe spatele fotografului, pozitie mult mai confortabila. Un alt avantaj al posibilitatii prinderii aparatului direct de bretele rucsacului este cresterea gradului de siguranta al aparatului foto, care este prins in fata, fiind eliminat riscul de a se lovi de diferite lucruri atunci cand fotograful desfasoara diferite activitati fizice, miscari sau trece prin zone periculoase.

Pentru transportul trepiedului se pot folosi curele speciale, care permit prinderea lui in partea din fata a rucsacului fara a incomoda accesul catre echipamentul foto din interior sau modifica centrul de greutate.

Protectie si spatiu

Rucsacul este livrat cu husa de protectie pentru vreme nefavorabila, cu doua fete: argintie si neagra. Partea argintie aparand impotriva soarelui, iar cea neagra impotriva ploii.

Daca este nevoie de mai mult spatiu pentru echipamentul foto, rucsacul este compatibil cu sistemul EPH, care permite combinarea diferitelor modele de rucsacuri si genti.

Detaliii accesibilitate si pret, aici: Revolver-8 PL

 

%d bloggers like this: