Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lansari

Gitzo prezinta Athena

Athena de la Gitzo este cel mai recent si mai inovator cap motorizat, care inglobeaza tehnologii de ultima generatie.

Athena este un cap unic, ingloband cele mai noi tehnologii care ajuta fotografii sa se depaseasca, oferindu-le libertatea de care au nevoie pentru a-si materializa creativitatea in fotografii extraordinare.

Conceput pentru noua generatie de DSRL digitale controlate prin telecomanda, Athena este suportul ideal pentru fotografia de natura si cea sportiva, unde situatii variate si pline de neprevazut influenteaza rezultatul final. Insa acest cap motorizat este la fel de util unui fotograf de arta, stiinta sau arhitectura, cand anumite detalii impun un anumit unghi de pozitionare al camerei.

Tehnologia folosita in realizarea capului Athena asigura o precizie foarte ridicata. Sistemul, cu o precizie de 0.1 grade pe toate cele 3 axe, toate independente in ceea ce priveste inclinarea, panoramarea si nivelul, permite un control exceptional al miscarilor, datorita mecanismului de auto-indreptare.

Incluzand un sistem actionat de un motoras electric, care poate fi comandat prin telecomanda de catre utilizator – cu setarile vizibile pe un monitor – plus miscari 3-D perfect stabile si precise, Athena reprezinta un punct de reper in fiabilitate.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=fzyoBmzk47g]
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CyzS0IPGS7c]

%d bloggers like this: