Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lansari

Gitzo Adventury rucsacuri premium pentru vacante WILD

Gitzo Adventury rucsacuri premium pentru vacante WILD

Gitzo isi extinde gama odata cu introducerea seriei de rucsacuri Adventury, disponibile in doua variante: 30L si 45L.

 

Pentru fotografii si videografii care au nevoie de o solutie sigura si confortabila de a transporta echipamentul foto-video profesional, noile rucsacuri Gitzo Adventury sunt ideale pentru camerele DSLR insotite de obiective cu focale lungi.

Cele mai noi modele de rucsacuri Adventury au fost anuntate la NAB 2018, Las Vegas, alaturi de alte produse premium Gitzo si Manfrotto : rucsacul ProLight Cinematic  care poate transporta tot echipamentul video necesar unui eveniment, realizat ergonomic asa incat sa poata fi utilizat un timp indelungat pe spatele videografului in timp ce lucreaza, fara a-l incomoda si Befree live un  Kit trepied profesional cu cap video, ultra portabil, ideal pentru calatorii.

Adventury ne-a captat atentia prin prezentarile celor de la Gitzo si imediat ce noile modele au fost disponibile in showroom-ul Photosetup, am ales varianta de 45L, am iesit la o scurta plimbare si l-am intors pe toate partile, ca intr-un final sa concluzionam: E o bestie de rucsac! 🙂 Aventurierii pasionati de fotografia wildlife, birdwatching sunt primii care ar beneficia de dimensiunile generoase ale Gitzo Adventury. In interiorul rucsacului incap camerele cu obiectivele montate, iar la modelul de 45L, incape chiar o camera DSLR cu un obiectiv de 600mm f4 montat si alte obiective alaturi.

 

Designul este impresionant pentru orice tip de activitate in natura, chiar daca nu faceti parte din categoria fotografilor si videografilor de wildlife, veti descoperi in Gitzo Adventury un partener pentru drumurile lungi in locurile dificil de accesat.

 

 

Materialele rezistente din care sunt realizate aceste rucsacuri sunt tratate special pentru a tine la distanta umezeala.

Ambele modele, Adventury 35L si 45L ofera flexibilitate in aranjarea interiorului, cu separtoare interschimbabile, astfel incat sa se potriveasca atat cu nevoile specific profesionistilor, cat si cu dorintele unui pasionat de calatorii. Insertul securizat pentru camera poate fi detasat si inlocuit cu obiecte de uz personal pentru excursii.

Materialele tratate special pentru rezistenta in fata umezelii, o husa de ploaie si o banda detasabila in jurul taliei, aceste caracteristici sunt disponibile in ambele variante de rucsac.

Pot fi folosite ca bagaj de cala, totusi recomandam sa verificati inainte de plecare termenii companiei aeriene cu care doriti sa zburati.

Rucsacul Gitzo Adventury 30L asigura transportul in siguranta a unui DSLR (precum Canon 1D Mark sau Nikon D5) cu un obiectiv 70-200mm/ f 4 montat, un 400mm f 4, un alt body de camera si cateva alte obiective mici sau accesorii. Cu separatoarele de interior se poate configura sa incapa un mirrorless premium (precum Sony Alpha seria 7/9) plus o drona cu toate accesoriile ( ex: DJI Mavic Pro)

 

Multumita insertului Gitzo G-Cushion, modelul Gitzo Adventury 45L sustine un DSLR profesional (precum un Canon 1D X Mark II sau un Nikon D5) cu un obiectiv de 600mm f4 montat, plus inca o camera cu un obioectiv mai mic atasat si altele obiective aditionale. Separatoarele pot fi aranjate astfel incat sa incapa o drone DJI Phantom cu toate accesoriile si inca o camera cu obiectiv atasata , cu obiective si accesorii aditionale.

 

Pe noi, Adventury ne-a teleportat intr-o zi calduroasa in Bucuresti in alte locuri, racoroase, de vacanta wild. 

Voi ce planuri aveti pentru aceasta vara?

Inainte de a pleca la drum, asigurati-va ca echipamentul foto-video este protejat, iar la acest capitol, Adventury exceleaza! Veti descoperi in acest rucsac un partener minunat de hoinareala.

 

 

Gitzo Adventury 30L se poate comanda online si din showroom-ul Photosetup

Gitzo Adventury 45L se poate comanda online si din showroom-ul Photosetup 

 

 

 

%d bloggers like this: