Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Gitzo a lansat doua modele imbunatatite de trepiede Traveler

Trepiedele Traveler au fost mereu cele mai compacte dintre produsele Gitzo, fara a compromite din stabilitate si rigiditate. Acum Gitzo a adaugat flexibilitate acestei game, introducand un model serie 1 si unul serie 2, fara cap, dar cu o coloana scurta pentru ca fiecare fotograf sa isi ataseze capul de care are nevoie.

Trepiedul GT1544T Traveler Serie 1, din carbon in 4 sectiuni

GT1544T este un trepied din carbon 6X, puternic, stabil, foarte compact si usor, conceput pentru a echilibra suportul necesar unui fotograf profesionist cu usurinta in transport necesare unei persoane care calatoreste foarte mult.

Datorita designului inovator al trepiedelor Traveler, acestea sunt mai compacte decat un trepied normal, deoarece picioarele in patru sectiuni se intorc cu 180 de grade, astfel incat, atunci cand este strans, acestea ”imbraca” mecanismul central de prindere al coloanei si coloana propriu-zisa. In ciuda dimensiunilor foarte mici atunci cand este strans, GT1544T se ridica la o inaltime obisnuita pentru fotografia de zi cu zi.

Trepiedul GT1544T poate fi folosit cu orice cap foto, iar pentru cei care au nevoie de un trepied cat mai compact, este recomandat capul bila Gitzo Traveler Serie 1, deoarece acesta se potriveste in spatiul creat intre picioarele trepiedului.

Picioarele GT1544T sunt facute din aceleasi fibre de carbon 6X, foarte performante, rigide si usoare, ca cele folosite in gamele Mountaineer si Systematic, cu inelele de blocare a picioarele cu G-Lock pentru o pozitionare mai rapida, si piese din magneziu pentru a reduce la minim greutatea totala.

Trepiedul GT2542T Traveler Serie 2, din carbon in 4 sectiuni

Similar primului trepied, modelul GT2542T apartine seriei 2, realizat tot din carbon 6X, puternic, stabil, foarte compact si usor, conceput pentru a echilibra suportul necesar unui fotograf profesionist cu usurinta in transport necesare unei persoane care calatoreste foarte mult. Este compact, datorita designul inovator al trepiedelor Traveler, care permite picioarelor in patru sectiuni sa se intoarca la 180 de grade pentru a ”imbraca” mecanismul central de prindere al coloanei si coloana propriu-zisa.

Trepiedul GT2542T poate fi folosit cu orice cap foto, iar cei care au nevoie de un trepied cat mai compact, este recomandat capul bila Gitzo Traveler, deoarece acesta se potriveste in spatiul creat intre picioarele trepiedului.

Trepiedul este realizat din aceleasi fibre de carbon 6X, foarte performante, rigide si usoare, ca cele folosite in gamele Mountaineer si Systematic, cu inelele de blocare a picioarele cu G-Lock pentru o pozitionare mai rapida, si piese din magneziu pentru a reduce la minim greutatea totala.


%d bloggers like this: