Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utile

Gentile foto Manfrotto Advanced 2

Gentile foto Manfrotto Advanced 2

Daca esti in cautarea unei genti foto, ai remarcat cu siguranta colectia noua Advanced 2 de la Manfrotto.

Cea mai noua colectie de genti foto se remarca prin cateva caracteristici pe care nu le mai intalnesti la alte brand-uri.

Ti-am starnit curiozitatea? Atunci descopera in acest articol ce le face speciale!

De ce sunt speciale gentile Manfrotto Advanced 2

Calitate si design premium. Materiale High Tech:

In primul rand materialul. Noile genti sunt create dintr-un material high-tech, ce ofera atat protectie echipamentului cat si un look special dar discret.

 

Noua colectie Advanced 2 dispune de materiale revolutionare high-tech, rezistente, oferind totodata o calitate si un design premium.

Create 100% urbane, noua colectie se potriveste perfect utilizatorului urban, modern, updated la noile tehnologii si trend-uri, creator de imagine si iubitor de actiune.


Protectie neilimitata:

Interiorul este modular iar separatoarele sunt create dintr-o spuma ce mentine o greutate scazuta a gentii si ofera protectie maxima echipamentului digital.

Gentile sunt in diferite dimensiuni dar indiferent de dimensiunea aleasa, ele sunt practice, de incredere si complet securizate, pentru a putea fi linistit stiind ca echipamentul tau este in deplina siguranta, indiferent de calatoria pe care o faci.


Astfel, in functie de marime, ele pot gazdui de la un singur aparat in kit pana la un body cu 2-3 obiective si accesorii

De asemenea, pot fi adaptate si pentru un kit DJI Mavic Pro 2 Combo, interiorul fiind modular la toate modelele.

Suport de trepied:

O particularitate aparte si nemaintalnita la alte branduri de genti, o reprezinta posibilitatea de a atasa un minitrepied pe capacul frontal al gentii. Gentile din colectia Advanced 2 au practic posibilitatea de a sustine un minitrepied, caracteristica posbila pana cum la gentile mari sau la rucsacuri.

Astfel, ai scapat de grija unui bagaj in plus, iar minitrepiedul poate fi util in multe situatii.

Husa de ploaie:

Materialul exterior este tratat pentru a fi impermeabil insa pentru o protectie maxima, gentile au inclusa o husa de ploaie.

 

Garantie:
Gentile din gama advanced sunt eligibile pentru garantie extinsa de pana la 5 ani.

OBS: accesoriile din imagine sunt doar cu titlu demonstrativ. Nu sunt inlcuse in geanta.

Descopera gama completa pe site-ul nostru, aici.

%d bloggers like this: