Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

ReviewSfaturi utile

Advanced – noua colectie de genti si rucsacuri foto

Advanced – noua colectie de genti si rucsacuri foto.

noile-rucsacuri-foto-manfrotto-advanced

 

Colectia Advanced, lansata la inceputul lunii ianuarie 2014 de Manfotto, demonstreaza inca odata profesionalismul si dedicarea producatorului de trepiede si accesorii foto, pentru calitate, grija si respectul fata de comunitatea foto internationala.

Atentia la detalii si calitatea materialelor:

Aceasta colectie se diferentiaza fata tot ceea ce exista in acest moment pe piata foto la alte brandu-uri producatoare de genti si rucsacuri foto, deoarece Manfrotto pune foarte mare accent pe calitatea materialelor, atentia la detalii si design-ul exclusivist.

Intr-o industrie in care poate fiecare producator incearca sa scada costurile de productie in defavoarea calitatii, Manfrotto a reusit sa gaseasca un echilibru intre costurile de productie si pretul recomandat pe piata, astfel noua colectie este foarte accesibila oricarui tip de fotograf.

 

noile-rucsacuri-foto-manfrotto-advanced

Astfel, colectia dispune in acest moment de materiale de cea mai buna calitate, impermeabile iar pentru o si mai bina protectie fata de ploi torentiale, noile modele au si husa de ploaie inclusa.

Materialele auxiliare cum ar fi fermoarele, sunt de foarte buna calitate si alese special sa reziste la deschideri multiple.

Finisajele de multe ori fac diferenta intre diferiti producatori, iar Manfrotto, pune accent pe calitate. Acest lucru se simte imediat ce ati atins un produs Manfrotto care beneficiaza de obicei, cele mai drastice controale ale calitatii, inainte de a parasi fabrica.

Calitatea si rezistenta in timp, sunt doua criterii care definesc brand-ul Manfrotto.

noile-rucsacuri-foto-manfrotto-advanced-mare

Functionalitate:

Functionalitatea este un aspect important pentru fotografii care cauta un echipament foto de incredere si libertate de miscare.

Noile genti si rucsacuri Advanced de la Manfrotto dispun de functionalitati ce permit fotografilor aranjarea dupa bunul plac, al accesoriilor in interior. In plus, peretii dunt modulari si detasabili putand transforma rucsacurile foto in rucsacuri de uz zilnic.

Modelele de sling si rucsacurile sunt concepute in asa fel incat sa permita o accesibilitate rapida la echipamente.

noile-rucsacuri-foto-manfrotto

Protectie interna:

Protectia interna a echipamentului digital este un factor deloc de neglijat, iar Manfrotto a tinut cont de acest lcuru prin materialele pe care le-a utilizat in constructia noilor modele. Astfel, interiorul este protejat prin peretii captusiti si prin separatoarele realizate dintr-un material ferm care imreuna asigura protectie echipamentului digital din interior, fata de socuri si lovituri/cazaturi.

internal protection

Accesorii incluse:

Gentile, rucsacurile si slingurile din noua colectie Adveanced, vin insotite de husa de ploaie. Desi materialul exterior este impermeabil, Manfrotto ofera totusi pentru a asigura o protectie maxima echipamentului,  husa de ploaie inclusa.

noile-rucsacuri-foto-manfrotto

In plus, rucsacurile si sling-urile au si suport de trepied inclus.

noile-rucsacuri-foto-manfrotto

,

Gama diversificata:

Noua colectie dispune de o gama diversificata de modele care cuprinde genti de umar, avand diferite dimensiuni atat pentru gama mirorrless cat si DSLR pana la 4-6 obiective, rucsacuri si sling-uri cu diferite dimensiuni, inclusiv cele de tipul Tri/Torso (triunghi), purtate peste piept sau spate, toate intrunind aceleasi conditii de calitate.

rucsacuri-si-genti-foto-manfrotto

Vezi gama completa  de rucsacuri ADVANCED aici

Vezi gama completa de genti ADVANCED, aici.

MB MA-BP-A2 from Manfrotto on Vimeo.

 

%d bloggers like this: