Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Catalin Tudor, 11 ani in echipa Photosetup

cata siteAnul acesta (2013) in luna martie, colegul nostru Catalin Tudor, implineste 11 ani de cand s-a alaturat echipei Photosetup.

Cei care au nevoie de echipamente de studio cu siguranta il cunosc pe Catalin, iar cei care au interactionat macar o singura data cu el, cu singuranta au ajuns sa il aprecieze datorita felului sau de a fi si a modului de a interrelationa cu clientii.

El este veteranul echipei Photosetup, avand deja o multitudine de studiouri foto echipate ”la cheie” cum spune el.

Catalin nu vinde produse, el ofera solutii personalizate pentru fiecare fotograf in parte.

El este cel care asculta cu rabdare, analizeaza atent si apoi se asigura ca ii ofera fiecarui fotograf solutia potrivita nevoilor sau bugetului acestuia.

De-a lungul activitatii sale, se mandreste cu cele mai importante proiecte ale marilor hypermarket-uri din Romania, cum ar fi studiourile echipate pentru Brico Store, Selgross, Cora, Metro, Kaufland, care au avut nevoie in cadrul departamentului de marketing, de studio foto ”in-house”.

Lor li se adauga agentii de publicitate, fotografi consacrati sau chiar producatori de diferite bunuri care au simtit nevoia dezvoltarii unui studio foto.Avand 3 brand-uri de blitz-uri in portofoliu, Catalin este foarte bine pregatit tehnic asa incat orice client  poate primi informatii complete.

 

”Sunt foarte bucuros de brand-urile pe care le vand. Dintre toate, cel mai mult imi place Hensel. Tehnologia germana si-a spus cuvantul de fiecare data si pot spune ca in cei 11 ani, am avut o rata extrem de mica , aproape nesemnificativa de retur in service pentru aceste blitz-uri, lucru care ma face sa ma simt foarte bine in fata clientilor atunci cand le fac recomandari. Sigur, nu toata lumea isi permite Hensel in Romania, insa alternativele viabile sunt Photoflex si Proline pe care eu le recomand de obicei fotografilor care nici nu au buget dar nici activitatea fotografica nu este chiar atat de intensa. Este cunoscut faptul ca cei care fotografiaza foarte des, cum sunt agentiile de publicitate sau fotografii profesionisti, prefera Hensel datorita fiabilitatii maxime, iar fotografii ocazionali, sa spunem, se pot descurca si cu performante medii, Photoflex si Proline fiind mai la indemana acestora. Oricum, datoria mea este ofer fiecarui client varianta potrivita si corecta. Cele mai grele si mai complexe proiecte sunt acelea care implica sine suspendate, asa cum au fost cateva gen studiourile Click [Adevarul] , Mondex  Sibiu sau Shots [Dan Comaniciu, Brasov] . Ele necesita multa precizie in elaborarea proiectului, alegerea pieselor si a tuturor componentelor care stau la baza proiectului asa incat partea de montaj sa fie fara probleme si fara piese lipsa. Astfel de proiecte se fac cu masuratori precise, cu analiza structurii de rezistenta a cladirii/studioului , de aceea, sunt si proiectele de care eu sunt foarte mandru. ”[Catalin]

 

Si noi ne mandrim foarte mult cu Catalin. Desi background-ul sau educational este de economist, fiind absolvent de ASE, Catalin s-a integrat foarte bine in mediul fotografic.

A beneficiat de mult training tehnic de-a lungul anilor, asa incat se poate spune ca are raspuns la aproape toate intrebarile clientilor, iar firea sa joviala il plaseaza in randul persoanelor cu care iti face o deosebita placere sa stai de vorba.

Si ca sa concluzionam, nu ne ramane decat sa-i uram lui Catalin multi ani de-acum incolo in randul echipei Photosetup si sa va asiguram ca intotdeauna cand veti avea nevoie de sfaturi competente despre echipamentele de studio, Catalin cu siguranta este unul dintre consultantii Photosetup la care puteti apela cu incredere.

 

Datele sale de contact le gasiti aici: http://www.photosetup.ro/suport-clienti/contact-consultanti

One thought on “Catalin Tudor, 11 ani in echipa Photosetup

Comments are closed.

%d bloggers like this: