Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Campionii Manfrotto – episodul 1: Mini trepiedul MP3-D01

Manfrotto a creat un suport de aparat foto foarte compact, stabil si extrem de mic in dimensiuni: Manfrotto MP3-D01. Comparativ in dimensiuni cu o placuta de trepied, chiar mai subtire, acesta este extrem de manevrabil, putand fi deschis si pozitionat din doar doua miscari. De asemenea, datorita dimensiunilor reduse, el poate fi purtat in permanenta pe aparat si folosit ori de cate ori este nevoie.

Este recomandat pentru camere entry-level DSLR cu obiectiv de kit, fiind util in multe situatii in care este nevoie de timpi lungi pentru a face o fotografie sau pentru un auto-portret, dar nu avem la indemana un trepied profesional. Avantajul utilizarii acestui minitrepied este posibilitatea pozitionarii in diferite unghiuri, facilitand fotografierea.

In acelasi timp, aceasta versatilitate ne ajuta atunci cand planul pe care dorim sa asezam aparatul este unul inclinat sau pe portiuni care nu sunt foarte netede, avand totodata aparatul foto in siguranta.

Minitrepiedul Manfrotto MP3-D01 se prinde de aparat prin insurubare (asemanator unei placute de trepied), iar cand nu este folosit se pliaza sub aparat, fara sa ingreuneze utilizarea aparatului sau purtarea lui in geanta.

Chiar si cu Minitrepiedul atasat si pliat, puteti folosi in siguranta aparatul pe un trepied foto profesional.

[slideshow]

[vimeo http://www.vimeo.com/18002733 w=500&h=375]

%d bloggers like this: