Alaturi de cursantii scolii de fotografie Freelancer

Sambata 26 octombrie, am raspuns cu mare placere invitatiei lui Dan Besliu, lector fotograf la scoala de fotografie Freelancer, de a fi alaturi de cursantii scolii, la cursul de fotografie.

_SFF7385
Si pentru ca ziua de sambata a fost ziua destinata lucrului cu blitz-urile de studio, nu am facut o vizita cu mana goala ci impreuna cu doua kit-uri de blitz-uri, pe care le-am pus la dispozitia cursantilor, pentru partea practica.

_SFF7427

Astfel, cursantii au putut experimenta fotografia de studio alaturi de doua categorii distincte de blitz-uri de studio: gama PRO de la HENSEL, si  gama destinata pasionatilor sau incepatorilor in arta fotografierii-  PROLINE.

 _SFF7451

A fost o sambata interactiva in care s-a povestit despre fotografie, despre echipamente foto si criterii de alegere a unui echipament de studio adecvat tipului de fotograf, tipului de fotografie si nu in ultimul rand adecvat bugetului.

_SFF7508

_SFF7538

_SFF7585

S-a fotografiat, s-a socializat, s-a experimentat mult si suntem convinsi ca la final de zi, cursantii participanti, au bifat in agenda lor, ca fiind inca o zi interesanta in procesul de invatare a fotografiei.

_SFF7678

Noi ne-am bucurat foarte mult ca am avut sansa sa le povestim cate ceva din experienta noastra acumulata de-a lungul celor 18 ani de lucru in domeniul foto profesional.

_SFF7544

 

_SFF7487

%d bloggers like this: