Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utile

Teleprompter pentru vlogging si prezentari

Teleprompter pentru vlogging si prezentari

Un teleprompter este solutia profesionala pentru a comunica cursiv in timpul unui live sau in inregistrarile video.
Teleprompter-ul ajuta comunicatorul/prezentatorul sa citeasca textul prestabilit de pe un ecran, text ce poate fi generat de pe telefonul mobil/smartphone sau de pe o tableta cu sistem de operare IOS sau Android.

teleprompter pentru smartphone

Compatibil cu dispozitive de inregistrare multiple:

Acest teleprompter ofera posibilitatea de a comunica in timp ce utilizatorul se filmeaza utilizand orice tip de dispozitiv de la smartphone, la aparat foto DSLR/Mirrorless sau camera video profesionala.

Acest lucru constituie un mare avantaj deoarece poate fi utilizat si de catre vloggeri, Youtuberi, Instagrameri ce de regula prefera utilizarea unui smartphone in comunicarea pe canalele de socializare, fiind cea mai simpla modalitate de a filma LIVE la o calitate buna, fara cunostinte tehnice avanasate.

Cu acest Teleprompter simplu, efectul este extraordinar deoarece comunicatorul priveste direct camera in timp ce citeste textul prestabilit, astfel, mentininad contactul vizual cu privitorii/followerii.

Sisitemul are un ecran reflectiv cu un grad de transmitere mare ce ofera posibilitatea utilizatorului sa stea pana la o distanta de 2-3 m.

Sistemul provine din televiziune si este utilizat de catre prezentatorii de stiri insa un sistem dedicat pentru televiziune este foarte costisitor.

Cu acest model de Teleprompter, orice vlogger sau Youtuber poate  beneficia de o tehnologie performanta la un pret foarte accesibil. Este compatibil cu smartphone si tableta, sistem IOS si Andriod.

Instalare rapida:

Punerea in functiune a teleprompter-ului se face foarte rapid iar redarea textului se poate face de pe telefon smartphone sa tableta ce se ataseaza in spatiul dedicat.

Teleprompter-ul inlcude utilizarea gratuita pentru un an, a unui soft ce cu ajutorul telecomenzii compatibile, ofera posibilitatea utilizatorului sa mareasca, sa miscoreze viteza de redare a textului sa sa opreasca complet. Dupa un an, e necesara reinnoirea licentei pentru inca un an si costa aproximativ 48Lei/an.
Pentru economie, se poate rula utilizand orice alt soft gratuit atata timp cat nu se doreste controlul din telecomanda.

Dimensiuni reduse:

Popmpter-ul are dimensiuni si greutate reduse, astfel el poate fi atasat  pe un minitrepied de masa cand este utilizat cu un telefon smartphone sau cu un trepied standard, cand este utilizat cu o camera foto. Pentru utilizarea insa cu o camera video profesionala, e necesar un trepied mai solid ce poate sustine greutatea camerei.

  • Greutate: 0.9kg
  • Dimensiuni: 33 x 25 x 5cm

Teleprompter-ul se poate utiliza pentru a inregistra sau a transmite live, cu orice dispozitiv de la smartphone, camera foto DSLR sau Mirrorless sau chiar camera video profesionala.

 

%d bloggers like this: