Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Rucsacul foto Kata Bumblebee UltraLight castiga prestigiosul premiu pentru design – RedDot 2010

Cel mai nou rucsac de la Kata – Bumblebee 222 – din colectia UltraLight a fost recompensat cu prestigiosul premiu  ‘’RedDot Desing Award 2010’’.

Red Dot Award este o competitie de design ce se desfasoara la nivel international. In anul 2010, au participat mai mult de 1.600 de companii din 57 de tari.

Rucsacul Kata Bumblebee UltraLight a intrat in competitie in categoria  “Entertainment Technology and Cameras”, categorie in care anul trecut, printre alti casitgatori au fost recompensate cu acest premiu  iPod nano si  Nikon D3.
Ca si castigator al acestui premiu, rucsacul Bumblebee Ultralight va fi prezentat in muzeul RedDot din Germania, iar pentru Kata, acest premiu reprezinta o recunoastere a calitatii si inovatiei precum si a efortului depus de a crea produse extraordinare.

Pe langa design si calitate, rucsacul se remarca in mod special prin usurinta lui – greutatea minima 1,5 kg, in conditiile in care ofera spatiu foarte generos pentru echipament fotografic si laptop de 17’’.

Poate gazdui pana la 2 body  Pro DSLR, 4 obiective zoom, inclusiv  70-200 mm F/2.8, blitz, accesorii, lucruri personale si laptop de maxim 17”.
Are posibilitatea montarii unui trepied foto.
Ofera protectie pentru echipamentul fotografic datorita materialelor revolutionare utilizate in realizarea lui.
Este foarte ergonomic, iar spatele ofera aerisire totala.

Rucsacul este deja disponibil in Romania in magazinele foto.

%d bloggers like this: