Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Noul Gitzo Systematic castiga premiul Red Dot Design Awards

Eforturile depuse de compania Gitzo, pentru a regandi si imbunatati incontinuu performantele trepiedelor din  gama Systematic, au fost deja rasplatite cu un premiu. Astfel noua serie Systematic a primit premiul Red Dot Design Awards pentru anul 2012, in cadrul competitiei cu acelasi nume, una dintre cele cunoscute si prestigioase din domeniul designului.

Noua gama de trepiede Systematic, lansata in ianuarie acest an, a fost aleasa de juriu dintre cele 4.515 de proiecte inscrise in competitie, provenind din 58 de tari, ceea ce face ca aceasta recunoastere sa fie si mai importanta.

Acest premiu se alatura celorlalte 4 distinctii pe care le-a primit Divizia Imaging & Staging a Grupului Vitec, de care Gitzo apartine, si care vor fi decernate in cadrul festivitatii “Red Dot Award: Product Design” care va avea loc vara aceasta la Aalto-Theater din Essen, Germania.

Systematic este gama de top a producatorului de trepiede Gitzo si alegerea fotografilor profesionisti care folosesc obiective lungi si echipamente grele. Nu doar pentru ca sunt cele mai puternice si stabile trepiede, ci si pentru ca sunt modulare, avand un element central turnat care permite configurarea fiecarui trepied dupa nevoia utilizatorului, acesta putand fi echipat fie doar cu disc, fie cu coloana rapida sau cu cremaliera, adaptor video semisferic, sisteme de nivele sau orice alt tip de piese centrale specializate. De asemenea gama Systematic a fost extinsa si la Seria 2, ceea ce permite pastrarea acelorasi calitati la trepiede cu dimensiuni si greutati reduse.

Gitzo este recunoscut pentru fibra de Carbon 6X si tehnologia performanta care sta in spatele acestei structuri, trepiedele Gitzo fiind cele mai usoare si cele mai rigide fata de produsele din aceeasi categorie, ale altor producatori.

Articole relevante despre tehnologia Gitzo se pot citi:

Trepiedele Systematic

Descifrarea codurilor Gitzo

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nYUpsWRkfZs&w=560&h=315]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=t6CcZicM13M&w=560&h=315]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7pkfdJjLvHQ&w=560&h=315]

Trepiedele gamei Systematic sunt disponibile in Romania la www.photosetup.ro

%d bloggers like this: