Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Noi tendinte de prezentare a produselor online

Intr-o perioada in care comertul on-line a devenit o componenta importanta a vanzarilor, prezentarea produselor printr-o imagine simpla este insufienta.

Clientii sunt in cautare de mai multe informatii, de o prezentare a produselor care sa se aprorpie cat mai multe de experienta prezentei fizice in magazin, unde pot vedea produsul din mai multe unghiuri, isi pot crea o idee despre dimensiuni.

Orbitvu, sisemul de fotografie 360°, permite o prezentare prin intermediul acestui tip de fotografie, care ofera clietilor posibilitatea vizionarii tuturor detaliilor produselor pe care dumneavostra le comercializati. Profitand de acesta tehnologie moderna si indispensabila, prezentarea produsele prin intermediul fotografiilor 360° interactive, oferiti clientilor toate informatiile de care au nevoie pentru a alege produsul dorit.

In acelasi timp, pentru dumneavoastra Orbitvu prezinta avantajul realizarii unei prezentari 360 la o calitate ridicata si foarte usor si rapid de realizat.

Pentru a afla cum functioneaza sisemul de fotografie 360° Orbitvu va invitam sa vizionati pe prezentarea pregatita in care puteti vedea intregul proces, de la pregatirea platoului la realizarea fotografiilor si pregatirea lor pentru vizionarea on-line.

%d bloggers like this: