Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Review

Manfrotto Nitrotech noua tehnologie a capetelor video fluide

Manfrotto Nitrotech noua tehnologie a capetelor video fluide

Noua tehnologie dezvoltata de Manfrotto la capetele video fluide din seria Nitrotech 608/612 este absolut senzationala si unica, oferind cele mai fluide miscari, fara absolut nicio trepidatie.

Manfrotto Nitrotech noua tehnologie a capetelor video fluide

Contrabalans continuu, fluid. Zero Trepidatii!

Concepute pentru creatorii de continut independent, care lucreaza atat in ​​studio, cat si in locatii in medii dificile si doresc sa utilizeze cele mai noi camere combinate cu accesorii video, noile capete video fluide Nitrotech 608/612 dezvoltate de Manfrotto, sunt ideale.

Cu ele, utilizatorii stiu ca echipamentele lor vor ramane perfect contrabalansate si vor obtine cele mai fluide miscari, cu zero trepidatii.

Indiferent de abordarile lor individuale – creatorii de continut de astazi,  vloggeri, videografi, film-maker cameramani de stiri sau chiar si cei mai pretentiosi profesionisti, doresc sa se bucure de solutii care sa le sprijine si sa le sporeasca creativitatea.

Fluid drag system

Noile capete Nitrotech de la Manfrotto combina caracteristicile cele mai de succes ale produselor video Manfrotto cu mecanismul revolutionar, unic pe piata  – Nitrogen, ce garanteaza contrabalansarea continua si sprijina in siguranta echipamente de la 1 pana la 8kg (modelul 608) si de la 4 kg pana la 12 kg (modelul 612).

Fluiditatea acestor capete noi este alimentata de o noua tehnologie fluida care, cu formula sa noua, stabileste un nou nivel de performanta in gama Manfrotto.

Cele doua modele de capete Nitrotech 608 si 612 prezinta un sistem de contrabalansare precis si continuu, cu un buton CBS ergonomic reproiectat, care detine fara efort si in siguranta si opereaza cu o gama larga de modele de camere video – intr-o varietate de dimensiuni.

Nitrogen – tehnologia pistonului cu gaz de azot

Functia de fluiditate continua variabila atat in ​​pan cat si in tilt inclinat,  permite o miscare lina, fara trepidatii. Acestea sunt dotate cu FDS panoramic cu noua rotula de cauciuc pentru o aderenta imbunatatita.

Capul dispune, de asemenea, de o conexiune simpla de 3/8 ”echipata cu un sistem anti-rotatie, atat pentru imbinarea bratelor Manfrotto dotate cu un sistem anti-rotatie, fie cu brate dotate cu pini de pozitionare ARRI pentru a permite montarea unui monitor extern sau a altor accesorii. in siguranta.

Mai mult decat atat, noile capete video Nitrotech de la Manfrotto dispun de un mecanism cu placa glisanta cu blocare laterala pentru o atasare rapida, usoara si sigura a camerei.

Flat Base

Au un suport de baza plat, cu dimensiune foarte versatila si filet standard, de 3/8 ”pentru diferite combinatii de suport (trepied, glisor, bara sau macara).

Game changer

Noile capete video Nitrotech 608 si Nitrotech 612 sunt adevarati “game changer” ce ofera tehnologii noi si un design care subliniaza impactul puternic al acestei tehnologii.

Ca de fiecare data, Manfrotto se angajeaza sa asigure creatorii de continut vizual, ca nu face niciodata compromisuri in privinta calitatii deoarece calitatea in echipamente se poate distige in calitatea executiei materialului video final, realizat.

Astfel, cu noile capete video fluide Nitrotech,  Manfrotto indeplineste sau depaseste in mod constant nevoile celor mai exigenti fotografi si videografi pentru precizie, viteza, versatilitate, fluiditate si performanta.

Capetele Nitrotech sunt disponibile simple sau in kit-uri cu trepied si geanta de transport.

Nitrotech 600 series – Tutorial video from Manfrotto on Vimeo.

Manfrotto Nitrotech 608 by Renan Ozturk from Manfrotto on Vimeo.

Manfrotto Nitrotech 612 by Luis Peña from Manfrotto on Vimeo.

 

______________________________________________________________________________________

Despre Manfrotto

Manfrotto este liderul mondial in proiectarea, productia si distributia de produse profesionale pentru fotografie, video si divertisment. Compania a fost fondata in 1972, bazata pe experienta lui Lino Manfrotto, iar misiunea sa a fost intotdeauna sa sprijine si sa simplifice activitatea reporterilor, fotografilor si producatorilor. Proiectul Imagine Mai adauga acestei misiuni istorice ideea de a alimenta entuziasmul fotografilor din weekend si de a sprijini aparitia noilor amatori. Parte a grupului Vitec din Marea Britanie din 1989, Manfrotto a devenit acum o prezenta la nivel mondial. Pe cele zece piete cheie – Italia, Franta, Germania, Regatul Unit, China, Japonia, Hong Kong, Statele Unite, Benelux si Australia – este reprezentata de propriul sau sistem de distributie directa, Manfrotto Distribution, in timp ce in alte 80 de tari vanzarile sunt gestionate de distribuitori independenti.

%d bloggers like this: