Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lansari

Manfrotto lanseaza noul cap foto 3-Way, cu manere pliabile

Manfrotto a lansat de curand un nou tip de cap foto tip 3-way cu manere pliabile. Noul cap foto (cod produs: MH293D3-Q2 reprezinta o inovatie in domeniul echipamentelor foto datorita modului de pliere a manerelor,  lucru care il transforma intr-un cap deosebit de compact si comod la depozitare si transport in locatii.

Compatibil in mod special cu seria de trepiede foto 290, noul cap compact MH293D3-Q2 ofera stabilitate si acuratete maxima in ceea ce priveste controlul in cele 3 axe, fiind recomandat oricarui tip de DSLR cu obiective de pana la 4-5 kg. Detalii despre cap, aici.

In general, capetele foto tip 3-way au manerele lungi, care ajuta la incadrarea cat mai precisa si mai usoara dar care, in acelasi timp, incomodeaza la transportul si depozitarea acestuia. Daca pentru un fotograf profesionist acest lucru nu este un aspect foarte important, pentru un pasionat de fotografie, ale carui prioritati sunt diferite, un accesoriu foto dificil de transportat va fi lasat acasa.

Tocmai de aceea, noul cap foto MH293D3-Q2 de la Manfrotto, elimina aceasta problema si ofera pasionatilor de fotografie cateva avantaje majore. In primul rand, acest cap poate fi depozitat intr-o geanta foto, lasand loc suficient pentru restul echipamentului foto, acest lucru fiind posibil datorita sistemului unic de pliere a manerelor. Atunci cand este deschis si pregatit pentru utilizare, capul asigura un control solid, o blocare puternica si o ajustare fina foarte si precisa a aparatului foto pe fiecare axa, in parte. In momentul cand nu se utilizeaza, datorita sistemului unic de pliere, capul devine mai compact, fiind mai usor de transportat chiar si montat pe un trepied. Realizat dintr-un polimer de inalta calitate denumit de producatori ADAPTO, capul are o greutate redusa, fiind in acelasi timp foarte rezistent.

Unul dintre marele avantaje ale capului MH293D3-Q2 este precizia in pozitionarea aparatului foto, aceasta fiind obtinuta cu ajutorul celor 3 bule de nivel, dispuse cate una pentru fiecare axa, facand incadrarea mult mai precisa si rapida.  Astfel, acest nou cap foto lansat de Manfrotto reuseste sa imbine calitatea unui produs destinat fotografiilor profesionisti, cu usurinta in utilizare dorita de fotografii pasionati.

Acest cap se regaste spre vanzare atat separat pentru fotografii care au deja un trepied foto, dar si disponibil in cateva kit-uri complete, formate din trepiede de aluminiu sau carbon, din seria Manfrotto 290.

%d bloggers like this: