Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Smartphotography

Fotografii reusite cu smartphone

Fotografii reusite cu smartphone

In era in care telefoanele smartphone au devenit foarte avansate, pasionatii de fotografie pot realiza imagini incredibile si filmari apropiate de cele profesionale, cu ajutorul unui telefon smart performant.

Asa cum este cazul noilor telefoane iPhone 11 PRO Max sau Samsung Galaxy Note 10+, tehnologia camerelor si a softului ofera posibilitatea de a capta imagini incredibile.

Cele 3 camere detinute de iPhone 11 PRO MAX ofera:

  • Grandangular 13 mm. Unghi de câmp de 120°. Scena de patru ori mai mare.
  • Superangular 26 mm. Stabilizare optică a imaginii. Pixeli de focalizare 100%.
  • Telefoto 52 mm. Diafragmă ƒ/2.0. Zoom optic 2x.

Samsung Galaxy Note10 și Note10+ au toate caracteristicile esențiale ale camerei, de la obiectivul cu diafragma duala pana la Camera cu unghi Ultra Wide, Live focus si chiar si Scene Optimizer.

Filmarea in 4K oferita de cele doua modele, poate merge pana la obtinerea unor filmari profesionale, in asociere cu gimbal electronic pentru filmari line.

Accesorizate cu un trepied sau un minitrepied cu sistem de prindere pentru smartphone, orice utilizator poate obtine imagini spectaculoase. De la Timelapse, fotografie cu timp lung de expunere sau filmari inspirate,

Astfel, sistemele de prindere de la Joby ofera toate posibilitatile de prindere in situatii cat mai diferite de utilizare.

Security Check Required

null

 

O simpla plimbare in oras la pas, se poate transforma intr-o sedinta foto inspirata, cu ajutorul accesoriilor potrivite.

In plus,  unele produse Joby dedicate smartphone, includ si telecomanda pentru a declansa la distanta telefonul atat video REC cat si foto.

 

GripTight ONE GP Magnetic Impulse from JOBY Inc on Vimeo.

%d bloggers like this: