Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

De azi fotografiezi cu Stil(e)!

De azi fotografiezi cu Stil(e)! este campania cu care Photosetup lanseaza gentile Manfrotto colectia Stile in Romania.

Dupa aproape jumatate de secol de activitate in domeniul accesoriilor foto, Manfrotto face un nou mare pas, lansand Stile – noua linie de genti si rucsacuri pentru echipamentul foto, care combina cu succes viata cotidiana cu era digitala in care cu totii traim.O extensie de brand binevenita pentru pasionatii de fotografie care au apreciat de-a lungul anilor produsele Manfrotto.


Incredibila revolutie digitala a secolului 21 a pus la indemana tuturor un aparat foto, laptop, tablete media sau multe alte asemenea  gadgeturi, care ne tin atasati de realitatea virtuala. Vrem sa impartasim cu prietenii de pe internet, cat mai repede ceea ce vedem si traim in activitatile noastre zilnice, asa ca avem aproape mereu aparatul foto cu noi. Stim ca el are nevoie de protectie, dar in acelasi timp noi vrem sa fim sic si la moda, sa ne pastram stilul personal. Prin noua colectie Stile de la Manfrotto, reusim sa le avem pe amandoua fara nici un fel de compromis.

Manfrotto a ales sa imbine experienta de peste 40 de ani in fotografie a companiei, cu renumitul talent al designerilor italieni, pentru a crea o linia de genti si rucsacuri Stile (in lb. romana, stil). Acestea au devenit deja un accesoriu vestimentar iubit de cei care il poarta, integrandu-se perfect in viata de oras si oferind protectia necesara echipamentului personal.

Colectia Stile ofera o gama larga de modele:  rucsacurile Veloce, sling-urile Agile cu 3 marimi, gentile messenger Unica cu 2 marimi, gentile de umar Bellain 3 dimensiuni, holsterele Solotot in 3 versiuni de marime si pouch Nano in 7 marimi. Toate sunt disponibile in 3 versiuni de culori: negru, alb si bungee cord.

Materialele au fost alese cu grija pentru a oferi calitatea maxima cu care Manfrotto si-a obisnuit clientii de-a lungul anilor. Design-ul si finisajele sunt de exceptie, insa nu a fost uitata nici functionalitatea.
Va invitam sa le descoperiti !

Pentru a marca lansarea, Simus Trading/Photosetup, reprezentant Manfrotto in Romania, ofera clientilor prin partenerii participanti la campania de lansare, un discount de 10% pentru produsele din colectia Stile, achizitionate in perioada 6-30 aprilie 2011. Produsele sunt deja disponibile in Romania la magazinele partenere mentionate.

%d bloggers like this: