Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utile

Curatarea senzorului la puterea 7X cu Visible Dust

Mini lupa Quasar Sensor este cel mai recent dispozitiv de inspectare al senzorului de la Visibledust. Mini Quasar, bazata in constructie pe tehnologia premiata a lupelor pentru senzor, este oferita in format mic, plat, de buzunar.

In timp ce multe imitatii de calitate slaba sunt realizate cu lentile din plastic, mini Quasar este facuta in intregime din sticla optica de calitate inalta, cu suprafetele tratate cu fluorine pentru a se obtine o imagine cat mai clara. VisibleDust 7X mini Quasar este echipata cu 4 leduri super luminoase, pozitionate in unghiuri diferite care permit identificarea celor mai mici particule de pe senzor, care altfel ar fi imposibil de observat.

Lumina ledurile obisnuite, atunci cand este indreptata catre senzor, penetreaza prin diferitele straturi ale acestuia, fara a se concentra pe suprafata acestuia, acolo unde sunt particulele de praf si murdarie.

Prin utilizarea acestei lupe Quasar de la Visibledust aceste probleme sunt evitate. In acelasi timp, prin vizualizarea mai buna a impuritatilor, curatarea devine mai sigura, eliminandu-se posibilitatile de deteriorare a senzorului datorate unei curatari excesive.

Mini Qusar functioneaza cu doua baterii litiu CR2032 incluse. Este livrata intr-o cutie captusita cu spuma moale pentru a oferi protectie lupei.

%d bloggers like this: