Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utileTestari echipamente foto-video

Cel mai compact rucsac foto

Cel mai compact rucsac foto

Cum aparatele foto mirrorless au devenit tot mai mici si obiectivele tot mai compacte, s-a nascut si nevoia fotografilor urbani de a se indrepta catre rucsacuri tot la fel de compacte.

Cautand in multitudinea de modele existente, am desoperit noul rucsac de la Manfrotto a carui denumire este chiar Manfrotto Compact.

Rucsacul Manfrotto Compact face parte din generatia noua urbana, fiind colectia Advanced 2 lansata in toamna anului 2019.

Este un rucsac compact dedicat in general camerelor Mirrorless de tipul Sony A6400 sau Fujifilm seria X-T sau altele similare in dimensiuni si poate gazdui pana la 2-3 obiective, accesorii, trepied si laptop de 13″.

Noi l-am testat cum se vede mai jos cu un Fujifilm X-T3 KIt alaturi de un alt un obiectiv 23mm f2 suplimentar si un laptop MacBook de 13″, la care am atasat si un minitrepied Joby 3K pe laterala.

Toate s-au potrivit perfect. Noi am preferat minitrepiedul flexibil de la Joby insa se poate transporta si trepied clasic, fara probleme.

Versatil:

Conceput ca un rucsac de uz zilnic, urban, rucsacul Compact de la Manfrotto ofera posibilitatea de a detasa complet insertul modular destinat aparatului, si a-l transforma intr-un rucsac de laptop + uz zilnic.

Insa chiar si asa, cu aparat foto in partea de sus in compartimentul dedicat, rucsacul poate gazdui lucruri personale in compartimentul de jos.

 

Protectie nelimitata:

Asa cum este conceputa toata colectia Manfrotto Advanced 2, interiorul este modular iar separatoarele sunt create dintr-o spuma ce mentine o greutate scazuta a gentii si ofera protectie maxima echipamentului digital.

 

Insertul foto este detasabil oferind astfel multa libertate in utilizarea rucsacului, inclusiv transformarea lui intr-un rucsac de uz zilnic atunci cand nu se transporta drona sau echipament foto.

Materiale High-tech:

Noua colectie Manfrotto Advanced 2 dispune de materiale revolutionare high-tech, rezistente oferind totodata o calitate si un design premium.

Create 100% urbane, noua colectie se potriveste perfect utilizatorului urban, modern, conectat la noile tehnologii si trend-uri, creator de imagine, iubitor de calitate.

Spatele ofera aerisire si se aseaza bine chiar si la drum lung.

Lateralele permit intr-o parte prinderea unui trepied, iar in cealalta parte, prinderea unei sticle cu apa sau a altor accesorii necesare.

Husa de ploaie:

Pentru situatii de vreme rea gen ploaie sau ninsoare, rucsacul are inclusa o husa de protectie. Aceasta imbraca complet rucsacul, oferind protectie accesoriilor din interior.

Putem concluziona despre acest model ca este unul dintre pereferatele noastre in materie de rucsacuri urbane, cu posibilitate de a transporta un aparat Mirrorless, laptop de 13” , minitrepied si alte accesorii, la o calitate fara compromis si un pret foarte accesibil.

 

 

%d bloggers like this: