Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

A mai ramas o saptamana pana la Padina Fest!

Padina Fest se apropie cu pasi repezi, pana la deschiderea festivalului ramanand doar cateva zile. Dupa luni de munca neincetata, toate detaliile au fost puse la punct. Acum programul de activitati este definitivat, programul de concerte de asemenea, surprizele sunt pregatite sa te intampine la Padina. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa vii pe Platoul Padia pentru 5 zile pline de distractie si voie buna.

Padina Fest este festivalul dedicat celor care iubesc muntele, aventura, sporturile extreme, muzica, dar si fotografia si vor sa le aiba pe toate in acelasi loc.

La inceputul lunii august toate acestea se vor intalni intr-un singur loc: Platoul Padina, in cadrul festivalului cu acelasi nume. Padina Fest, singurul festival la mare inaltime si departe de asfalt, dupa cum spun organizatorii se va desfasura intre 3 si 7 august si va include o serie de activitati de alpinism, tiroliana, rapel, catarare pe perete si trasee inedite. Pe langa activitatile de alpinism, nu vor lipsi concertele rock si un maraton Mountain Bike.

Pentru iubitorii de fotografie montana, in premiera la aceasta editie, Photosetup va organiza o serie de workshop-uri de fotografie pe diferite nivele: basic si fotografia de actiune.

De asemenea vor fi o serie de proiectii video despre fotografia montana, puse la dispozitie de fotograful Dan Dinu/Photolife, partener la eveniment.

Intrarea la aceste evenimente este libera.

National Geographic Bags, partenerul Photosetup, va pune la dispozitie celor prezenti la Padina o serie de genti si rucsacuri foto cu preturi speciale.

La final, un concurs de fotografie adresat participantilor la Padina Fest, in care pot fi inscrise fotografiile realizate in timpul festivalului, va oferi sansa participantilor de a castiga un sling National Geographic.

Photosetup

Photosetup este cel mai important distribuitor de accesorii foto Premium Brands din Romania, reprezentand in tara producatorii de top: Manfrotto,  Kata, Sigma, Schneider Optics /B+W (Biermann&Webber) si Practika, Hensel, Photoflex, Genus, Orbitvu, Visible Dust, Colorama. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul www.photosetup.ro.

%d bloggers like this: