Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Beetle-282 Pro-Light

Generatia Kata Pro-Light

Tehnologiile folosite in noua colectie Pro-Light raspund nevoii de a reduce greutatea rucsacurilor foto, fara a reduce din calitatea generala sau din protectia oferita echipamentului fotografic.

Inovatii precum Aeriform, o spuma perforata laminata ultra usoara si ranforsata EVA si EPE cu menirea de a reduce greutatea generala a rucsacilor, sau Aluminium Skeleton – un cadru din vergele confectionate din aliaj de aluminiu cu rolul de protectie si distribuire a greutatii, fac rucsacurile foarte usoare, atingand valori minime de 1,8 – 2 kg. La aceasta contribuie si Modi-Vers, sistemul modular de separatoare Aeriform, care permite eliminarea elementelor de separare si accesoriilor, precum curele si pouch-uri, care nu sunt necesare.

Tot pentru a reduce greutatea, spuma EVA 3D anti-alunecare este folosita si la hamul rucsacului, denumit sugestiv Gecko, acest material avand avantajul oferirii unei suprafete moale care copiaza perfect forma umarului.

Din colectia Pro-Light fac parte in prezent doua modele de rucsacuri extrem de usoare, foarte incapatoare si protective pentru echipament. Colectia se va dezvolta continuu cu noi modele de sling-uri care vor fi disponibile in curand.

Beetle-282 PL (KT PL-B-282) Pro-Light

Beetle-282 PL este un rucsac pentru 2 sau 3 corpuri de DSLR cu 4 pana la 6 obiective, (pana la 300 mm) plus un laptop de 17″ si accesorii.

Rucsacul Pro-Light Beetle-282 PL este conceput pentru a raspunde cerintelor fotografilor referitoare la transportul, protectia si utilizarea echipamentelor foto, oferind si o greutate redusa. Arcul de otel Spine Guard invelit in spuma cu o forma unica asigura protectie structurala, pastrand greutatea redusa prin materiale precum materialele RipStop, spumele Aeriform, panourile in forma de fagure si curelele in forma de panza de paianjen, creeaza un rucsac usor si protectiv. In acelasi timp, greutatea poate fi redusa prin eliminarea componentelor care nu sunt necesare din sistemul modular de pozitionare al interiorului.

Rucsacul se deschide prin spate, iar echipamentul foto este protejat de o clapa prinsa cu fermoar, care are pe laturi o serie de buzunare pentru depozitarea diverselor accesorii. Aceasta clapa poate fi deschisa in intregime sau partial, in functie de nevoi. Comportamentul interior poate gazdui o cantitate mare de echipamente, precum 2 sau 3 corpuri DSLR si 4 pana la 6 obiective, (pana la 300 mm), blitz si multe alte accesorii foto, care pot fi aranjate si protejate folosindu-se sistemul modular de separatoare Aeriform.

De-a lungul partii din spate a rucsacului se afla compartimentul pentru laptop de 17″ Elasto-Guard cu acces superior. Patru buzunare externe ofera suficient spatiu pentru depozitarea lucrurile personale.

Accesorii foto incluse sunt cureaua pentru trepied, iar trepiedul poate fi atasat fie in fata fie in laterala rucsacului, husa de protectie dubla, pentru ploaie si soare, curea pentru aparatul foto din aeriform, care poate fi utilizata separat pe aparat sau prinsa de curelele rucsacului, pentru a transfera greutatea de pe gatul fotografului pe cadrul rucsacului.

Caracteristici unice Kata:

 • Toblerone – sistem de suporturi ce protejeaza rucsacul de socuri si izbituri
 • Husa de protectie pentru vreme
 • Dimensiuni acceptate pentru bagaj de mana in avion
 • Compartiment pentru laptop
 • Suport pentru trepied
 • Curea pentru aparat
 • Posibilitatea atasarii unui trolley
 • Compatibil Modi-Vers
 • Compatibil EPH System
 • Spuma Aeriform – spuma perforata laminata ultra usoara ranforsata EVA si EPE care reduce greutatea
 • Hamuri Gecko – curelele hamului din spuma EVA 3D anti-alunecare ofera o suprafata moale care se muleaza pe umar
 • Spine Guard – arc de otel invelit in spuma cu o forma unica ce ofera protectie echipamentului.

[slideshow]

[vimeo 13607150 w=400 h=300]

%d bloggers like this: