Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Kitul de trepied foto Manfrotto 294A3-D3RC2, accesibil pentru orice tip de fotograf

Unul dintre cele mai cunoscute si apreciate kituri de trepiede foto din seria 290. Kitul MK294A3-D3RC2 de la Manfrotto combina picioarele noii serii 290 cu binecunoscutul cap 804RC2, cel mai performant si mai utilizat cap cu maner.

Faptul ca ofera tilt vertical si lateral si panoramare 3600, plus controlul separat pentru fiecare pozitie si bula de nivel, alaturi de placuta de prindere pe aparat ”qick release” il plaseaza in continuare pe 804RC2 in categoria celor mai utilizate si usor manevrabile capete foto.

Picioarele 294A3 pastreaza ca si caracteristici in mare parte, elemente din binecunoscuta serie 190XB, insa la un pret mai accesibil.

Picioarele 294A3 sunt usor de manevrat si ofera doua unghiuri de pozitionare, ele desfacandu-se rapid datorita clapetei rapide. Forta de strangere a clapetei este ajustabila si se face cu ajutorul unui imbus inclus in dotarea trepiedului.

Pentru a oferi un confort maxim fotografilor, doua dintre picioarele trepiedului sunt imbracate cu mansoane pentru a proteja mainile utilizatorului.

Coloana centrala este detasabila putand fi pozitionata cu capul in jos, pozitie utila pentru fotografii macro.

Kit-ul complet poate sustine cu usurinta un DSLR cu un obiectiv zoom din seria profesionala de pana la 300mm, oferind stabilitate maxima, fara vibratii la focale lungi.
Finisajele, materialele utilizate in constructia lui precum si indelunga experienta pe care o are Manfrotto, fac din acest kit un produs dorit de toti fotografii care se opresc la obiective zoom 300mm, iar pretul recomandat pentru acest kit, il face cel mai competitiv in clasa sa.

Prin aceasta serie noua 290, Manfrotto o clasa de fotografi din seria entuziasti avansati care doresc calitatea, durabilitatea si stabilitatea oferita de Manfrotto, la un pret destul de accesibil.

[slideshow]

One thought on “Kitul de trepied foto Manfrotto 294A3-D3RC2, accesibil pentru orice tip de fotograf

Comments are closed.

%d bloggers like this: