Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utile

Top cele mai bune accesorii foto ale verii

Vara este unul dintre cele mai bune momente pentru a imortaliza fotografii uimitoare, dat fiind faptul că este anotimpul propice călătoriilor și vacanțelor. Totuși, după ce îți achiziționezi un aparat foto, va apărea o nouă dilemă și anume care ar fi cele mai bune accesorii foto pentru acesta. Câteodată poate dificil să te hotărăști ce accesorii foto sunt cu adevărat necesare și care sunt doar bine de avut, în cazul în care ai putea avea nevoie de ele. De asemenea, trebuie să iei în considerare și care sunt cele care te-ar ajuta pe tine mai mult, în funcție de stilul fotografic pe care dorești să îl abordezi în aceasta vară. Ei bine, specialiștii Photosetup au făcut un top al celor mai bune accesorii foto ale verii, care te poate ajuta în alegerile tale viitoare. 

 

Iată 4 cele mai bune accesorii foto ale verii:

 

1. Lowepro Fastpack BP 250 AW III

 

Păstrarea aparatului foto, a obiectivelor și accesoriilor foto, în siguranță pe parcursul unei călătorii este esențială. La urma urmei, nu vei mai putea obține deloc fotografiile dorite dacă aparatul foto sau un accesoriu esențial va fi deteriorat. Acesta este unul dintre motivele pentru care în această vară un rucsac foto, confecționat din materiale calitative și rezistente, este absolut necesar, iar rucsacul Lowepro Fastpack BP 250 AW III este una dintre cele mai bune opțiuni ale verii. Acesta este perfect pentru călătorii datorită ergonomiei sale, fiind destinat să găzduiască aparatul foto, accesoriile, dar și o parte din obiectele personale. Totodată, oferă acces rapid la aparat, pe laterala rucsacului, pentru că știm cât de obositor poate deveni să stai cu aparatul în mână pentru a surprinde cadrele perfecte. În acest mod, nu vei mai fi nevoit să susții aparatul foto constant, ci îl vei putea avea la îndemână rapid, chiar dacă este în rucsacul foto. 

Lowepro Rucsac foto Fastpack BP 250 AW III [1]

2. Manfrotto Element MII

 

Un trepied foto este nelipsit atunci când vine vorba de accesorii foto, iar în topul pentru această vară se află, fără îndoială trepiedul Manfrotto Element MII. Așa cum am menționat și anterior, vara este momentul propice pentru călătorii, iar Manfrotto Element MII este perfect pentru acestea datorită dimensiunilor, dar și a greutății reduse. Acesta include cap bilă cu plăcuță quick release, dar și o husă pentru protecție și transportare mai ușoară, care va fi de ajutor, mai ales în vacanțe. Mai mult de atât, putem spune că este perfect pentru călătorii datorită dimensiunilor compacte, însă în ciuda acestora, te vei putea bucura de o înălțime considerabilă de 160 cm, ajungând chiar la 170 cm, atunci când are o cameră atașată. Deci, dacă îți dorești un trepied care să ajungă la o înălțime considerabilă, fiind totodată compact atunci când este strâns, cred că avem un câștigător! 

3. Manfrotto Filtru Polarizare Circulara Slim

 

Zilele însorite de vară sunt un motiv de bucurie pentru majoritatea dintre noi, însă atunci când vine vorba de fotografie, soarele aduce un plus de dificultate pentru orice fotograf. Atunci când razele sale sunt prea puternice, există riscul ca fotografia să fie supraexpusă sau să obții anumite reflexii nedorite și astfel să nu realizezi fotografia așa cum vrei. Totuși, există o soluție care poate fi de ajutor în aceste situații și anume un filtru foto. Acesta este unul dintre motivele pentru care am inclus în topul nostru Manfrotto Filtru Polarizare Circulară Slim. Filtrul Manfrotto ajută la reducerea reflexiilor de pe suprafața sticlei, apei, sau a altor suprafețe lucioase, dar ajută și la creșterea contrastului și a saturației pentru ca tu să te bucuri de culori mai vii și de o claritate mai bună a imaginii. Astfel, fotografiile tale din această vară vor prinde contur! 

4. Delkin carcasă pentru stocare de carduri

 

Uneori poți pierde numărul capturilor pe care le realizezi atunci când ești în vacanță, iar pentru a nu sta cu grija că nu vei mai avea spațiul necesar pentru a le stoca, cel mai bine este să ai întotdeauna cu tine câteva carduri de memorie suplimentare. Totuși, nu va fi de ajuns să le ai, va trebui să te asiguri că le ții în siguranță, dat fiind faptul că sunt destul de fragile. Astfel, ajungem la un alt accesoriu foto de top pentru această vară și anume carcasa pentru stocare de carduri de la Delkin. Această are capacitatea de a depozita până la opt carduri de memorie pe care le vă proteja împotriva umezelii, fiind totodată compactă și ușor de depozitat. Îți recomandăm să o încerci pentru a-ți păstra cardurile de memorie în siguranță și în acest mod, să te asiguri că nu vei rămâne niciodată fără capacitate de stocare în această vară. 

Acestea sunt 4 cele mai bune accesorii foto ale verii, care ar trebui să fie nelipsite din echipamentul foto al oricărui fotograf. Dacă nu le deții deja, sfatul nostru este să le iei în considerare pentru a profita la maximum de potențialul acestora. Nu uita că dacă ai nevoie de recomandări suplimentare, ne poți găsi la sediul nostru, pe Str. Uranus 98. 

%d bloggers like this: