Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

ReviewSfaturi utile

Kata 3N1, un sling foto versatil

Ati auzit cu siguranta de foarte multe ori in toti acesti ani de cand au fost lansate modele Kata 3N1, intrebari de genul: care-i treaba cu acest sistem 3N1? Este sling sau rucsac? Dar ce reprezinta un sling? si asa mai departe….

kata-3n1-acces-rapid-photosetup-4

 

Ei bine, iata ca ne-am gandit sa prezentam in detaliu acest sistem foarte apreciat de altfel si mult preferat de catre o multime de fotografi, atat pasionati cat si profesionisti.

Kata 3N1, un sling foto versatil

Sistemul Kata 3N1 (adica: trei-in-unu) a fost conceput pentru a oferi libertate totala in transportul si utilizarea echipamentului foto, prin cele trei posibilitati de purtare, acesta transformandu-se fara efort dintr-un sling pe partea dreapta sau stanga, intr-un rucsac.

Cei mai multi fotografi il cumpara tocmai pentru aceasta versatilitate a lui, deorece sunt situatii cand fotograful il prefera tip rucsac, complet pe spate ancorat de cele doua curele, dar si situatii in care, pentru un acces rapid la echipament, fotograful il prefera sub forma de sling pe-o parte (stanga sau dreapta), purtat pe fata sau pe spate.

Mai jos un scurt film de prezentare a sistemului:

 

 

Dar sa vedem ce ne ofera sistemul 3N1 purtat ca si sling foto:

Ca si sling, se poate purta pe partea stanga sau pe partea dreapta, dupa cum va vine la indemana .

Are avantajul ca fiind purtat pe spate ca si sling, atunci cand aveti nevoie de echipamentul din interior, nu e nevoie sa-l dati jos ci doar sa-l rasuciti catre fata.

Kata 3N1 sling cu acces rapid la echipamentul foto
Kata 3N1 sling cu acces rapid la echipamentul foto

In pozitia de sling purtat pe spate, 3N1poate fi adus foarte repede in fata, printr-o miscare de rotire pentru a accesa rapid aparatul foto sau echipamentul cel mai des folosit, oferind, in acelasi timp, un suport pentru schimbarea obiectivelor.

Kata 3N1 sling foto cu acces rapid
Kata 3N1 sling foto cu acces rapid

 

Accesul la echipamentul din compartimentul central se face foarte usor si in siguranta, dupa cum se vede si in prezentarea video de mai jos:

 

Compartimentarea in interiorul 3N1:

In partea superioara este prevazut cu un compartiment destinat lucrurilor personale, sau accesorii foto.

Kata 3N1 sling/rucsac foto
Kata 3N1 sling/rucsac foto

In compartimentul central destinat echipamentului foto, in functie de dimensiunea aleasa dintre cele trei disponibile, se pot trensporta un aparat DSLR cu grip si un obiectiv de marime medie atasat, plus inca 3 sau 4 obiective, blitz si alte accesorii, in functie de marimea fiecaruia, si alte lucruri personale.

Kata 3N1 sling/rucsac foto
Kata 3N1 sling/rucsac foto

 

Cele 3 dimensiuni sunt la randul lor fara compartiment de tableta/laptop (3-N1:10, 20 ) si cu compartiment de tableta sau laptop (3-N1: 22 si 33), in seria D-Light si 3-N-1 25 si 35 in seria Pro-Light.

Interiorul este complet modular, putand profita de peretii despartitori care permit aranjarea in functie de cum doriti sau va vine mai la indemana, securizand in acelasi timp, echipamentul, in interior.

Legatura dintre compartimentul superior si cel central se face printr-un perete despartitor care poate fi desfacut cu usurinta din interior, fiind prevazut cu fermoar. Astfel, se poate transporta in sling, un body cu un teleobiectiv montat pe aparat.

 

Modul de deschidere al capacului compartimentului central, permite un acces mai usor la interior pentru pozitionarea echipamentului foto, dar si in timpul fotografierii.

Buzunarele interioare si pouch-ul pentru mp3 permit organizarea obiectelor de mici dimensiuni la fel de bine ca si restul echipamentului.

La exterior, doua buzunare inchise cu fermoar, ofera acces rapid catre diferite accesorii, fara a mai fi nevoie de deschiderea rucsacului.

3-N-1 purtat ca si rucsac:

Prevazut cu doua curele pe spate, se poate purta ca si rucsac atunci cand situatia o impune.

Cum se realizeaza acest lucru? Simplu. Scoateti inca o curea de la spate, din lacasul special prevzaut pentru ascunderea ei cand il purtati ca sling. In rest, ofera aceleasi caracteristici ca si cele prezentate mai sus.

Accesorii incluse la livrare:

Sistem priendere trepied: pentru transportul trepiedului se livreaza doua curele care permit pozitionarea acestuia in partea frontala.

De asemenea se livreaza si o husa de ploaie, pentru protectie pe timpul ploilor torentiale sau ninsori puternice.

Kata 3N1 sling foto
Kata 3N1 sling foto

 

Este robust, bine lucrat din materiale impermeabile [RipStop] dar pentru ploi torentiale are si husa de ploaie inclusa.

Suita 3-N-1 face parte din colectia D-light, cu peretii din interior realizati din spuma Aeriform, care protejeaza fara sa ingreuneze rucsacul.

Kata spuma Aeriform protectie pentru echipamentul foto
Kata spuma Aeriform protectie pentru echipamentul foto

Va invitam sa cititi aici despre Tehnologiile si inovatiile Kata, aduse in domeniul foto si aplicate produselor sale.

Garantia, la fel ca la toate produsele Kata, garantia pentru 3N1 este de 5 ani.

In plus fata de toate aceste caracteristici de functionalitate si calitate, garantia Kata reprezinta faptul ca achizitionati un produs de calitate, cu service pe viata obtinut la inregistarea produsului pe site-ul producatorului si certitudinea unui brand de succes.

 

 

Promotia Kata 3n1 20% discount
Promotia Kata 3n1 20% discount in perioada 21-31 mai 2013

 

 

%d bloggers like this: