Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utile

GoPro Hero 8 o camera ideală pentru călătorii

Un lucru e sigur: în vacanțe facem cu mult mai multe fotografii și filmări decât în restul anului! Este de înțeles deci dorința noastră, a tuturor, de a avea la îndemână cea mai bună cameră atunci când călătorim. Despre ce trebuie să ții cont atunci când îți alegi un aparat foto am mai vorbit în articolele anterioare, însă dacă nu ești neapărat pasionat de fotografie, ci vrei doar să obții cele mai frumoase poze din vacanțe fără o investiție prea mare, atunci avem o recomandare sigură pentru tine: celebra cameră de acțiune GoPro Hero 8.

 

Iată câteva motive pentru care merită să alegi un GoPro Hero 8 pentru călătoriile tale:

 

1. Rezistența la apă

Acesta este motivul principal pentru care oamenii aleg o astfel de cameră de acțiune – GoPro Hero 8 face fotografii subacvatice demne de Instagram chiar și fără o husă specială de protecție. Dacă îți plac sporturile de apă sau doar vrei să capturezi cele mai tari cadre în vacanța de la mare cu familia, mizează pe GoPro.

În plus, nu trebuie să îți faci griji nici atunci când plouă sau ninge.

gopro-hero-8-camera-actiune-vacanta-calatorii-photosetup

2. Unghi larg de fotografiere/filmare

Toate camerele GoPro, indiferent de versiune, au un unghi de filmare de 170 grade, ceea ce înseamnă că va captura aproape tot ce este în fața camerei.

 

3. Ușor de purtat

GoPro a fost gândit pentru inițial pentru sportivi, astfel că au fost dezvoltate o mulțime de accesorii prin care camera poate fi purtată – o poți pune pe cap, la încheietura mâinii, la piept, pe casca de protecție sau chiar… în gură.

Aceste moduri de purtare a camerei îți dă libertate totală de mișcare, fie că ești pe bicicletă, canoe, schiuri sau la volan.

 

4. Filmează 4K

Probabil funcția care atrage cei mai mulți vloggeri de călătorii este aceasta – GoPro Hero 8 filmează la rezoluție 4K la 60 fps pe secundă.

 

5. Control de la distanță

Pleci singur în călătorii și nu are cine să îți facă poze? Cu GoPro Hero 8 ai scăpat de această grijă, căci aplicația GoPro App îți permite să vezi totul pe ecranul telefonului mobil și să controlezi setările camerei fără să fii lângă ea.

În plus, GoPro Hero 8 are 14 comenzi vocale și înțelege 11 limbi. Îi poți spune să se pornească „GoPro, turn on” sau chiar să facă o fotografie „GoPro, take a photo”.

 

6. Mărimea și greutatea

Camerele de tip GoPro sunt în general unele foarte mici și ușoare – la prima vedere, pare chiar că este o jucărie, nu o cameră foto. GoPro Hero 8 cântărește doar 116 grame.

Datorită mărimii ei o poți purta cu tine oriunde: în rucsac atunci când mergi pe munte, în geanta de plajă atunci când mergi la mare, în borsetă atunci când mergi la un festival sau chiar în buzunarul pantalonilor, să o ai mereu la îndemână.

Un bonus este că și accesoriile sale sunt la fel de mici.

gopro-hero-8-camera-actiune-vacanta-calatorii--magazin-foto-photosetup

Dacă vrei să scapi de griji, alege din start un pachet complet format din GoPro Hero 8 Black, un card de memorie SanDisk de 64GB, un selfie stick Manfrotto și un trepied flexibil Joby. Iar dacă ai de gând să filmezi multe videoclipuri, îți recomandăm și un acumulator suplimentar, pentru a te asigura că nu rămâi niciodată fără baterie.

 

%d bloggers like this: