Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Evenimentul “Image rocks!” review

Vineri seara 4 martie, Music Hall a gazduit un eveniment in premiera in Romania – muzica rock si concurs foto.

Evenimentul initiat de catre Photosetup si intitulat sugestiv Image Rocks, pentru ca muzica se combina foarte bine cu fotografia, a reunit deopotriva atat pasionatii de rock  cat si pasionatii de fotografie, oferind posibilitatea fotografilor sa surprinda cele mai intense emotii traite de artisti pe scena. Evenimentul a fost foarte apreciat atat de catre fotografii prezenti la concert cat si de catre trupele care au concertat. Fotografii care au participat la concursul foto, avand  sansa sa castige o geanta foto  (marca Kata), prin postarea fotografiilor realizate in timpul concertului, in pagina dedicata evenimentului.

La eveniment au urcat pe scena trupe nou intrate in peisajul rock autohton: Magnum Opus, Paradox si Lefters.

Trupele Magnum Opus si Paradox formate din liceeni au surprins placut publicul. Desi varstele lor sunt curpinse intre 16-18 ani, au dat dovada de foarte mult talent si profesionalism, interpretand compozitii proprii si cateva cover-uri.

Seara s-a incheiat cu trupa Lefters care a oferit un concert extraordinar. Lefters abordeaza un amestec de sound-uri alternative si metal (o formula ce si-a dovedit succesul la granita dintre anii ’90 si 2000),  NU-metal , cu solo-uri si voce hardcore.

In concluzie, ‘’Image Rocks’’ a fost un eveniment reusit, plin de forta, cu o atmosfera extraordinara si cu un public minunat pe care il asteptam si la editia urmatoare. Photosetup sustine pasiunea! (www.phtosetup.ro)

%d bloggers like this: