Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lansari

Descopera colectia de trepiede Manfrotto Befree

Descopera colectia de trepiede Manfrotto Befree

Colectia Manfrotto Befree Advanced

Befree Advanced, o serie de trepiede care impune un nou standard de excelenta in fotografia outdoor, travel, wildlife.

 

 

 

 

Am testat pentru voi unul dintre modelele de trepied din aceasta serie, Manfrotto Befree Advanced Twist si va invitam sa va imaginati mai mult, asa cum sugereaza si sloganul Manfrotto.

Concluzia noastra, pe care o vom argumenta in continuare este ca atunci cand iti doresti performanta maxima in calatoriile tale, atunci ai nevoie de un trepied usor de transportat, dar rezistent, pentru fixarea echipamentului foto.

Philip Thurston, unul dintre ambasadorii Manfrotto, fotograf outdoor si videograf:

 

In urmatorul video, Adam Barker ne dezvaluie cateva informatii importante de care ar avea nevoie un fotograf interesat de calatorii, peisaje, pentru rezultate imbunatatite. Iata cum un trepied versatil, cum sunt cele din seria Befree Advanced, inseamna un plus in realizarea compozitiilor outdoor.

Astfel, Manfrotto Befree Advanced Twist devine un partener de nadejde pentru fotografii pasionati de aventuri, in locuri dificil de accesat, prin urmatoarele caracteristici:

  • eliberare/strangere rapida datorata sistemului M Lock
  • compact: 40cm strans
  • inalt: 150 cm desfacut
  • usor: cantareste 1.49 kg
  • stabil la echipament profesional: sustine 8kg
  • include: husa de transport captusita, cap cu bila, control frictiune si placuta

 

Manfrotto Befree Advanced Twist este solutia ideala pentru fotografii avansati sau amatori care doresc intotdeauna performanta maxima, inclusiv atunci cand calatoresc.

Designul sau ergonomic face ca operarea lui avansata sa fie intuitiva si rapida, permitand chiar si celor mai exigenti fotografi sa-si fixeze echipamentul rapid si usor,  astfel incat focalizarea sa ramana asupra capturii dorite.

Befree Advanced Twist  ofera un nou sistem dezvoltat pentru a asigura o stabilitate perfecta pe toate tipurile de teren, inclusiv stanci, denivelari, maluri abrupte, mentinand intotdeauna camera complet stabila.

Acest model introduce un nou sistem de inchidere numit M-lock, noul sistem de blocare twist dezvoltat de Manfrotto pentru a satisface pe deplin pe toti cei care cauta o solutie rapida, usor de utilizat si compacta. Mai mult decat atat, M-Lock nu are piese proeminente, mecanismul sau se inchide perfect in jurul capului si poate fi prins cu usurinta de orice rucsac.


Capul cu bila 494

Capul trepiedului joaca un rol important cand vine vorba de controlul inuitiv si rapid, pentru ajustari precise. Capul cu bila 494 ofera ajustarea controlului frectiei bilei. De asemenea, are placuta rapida, inclusa.

Usor de transportat: Include husa de transport, ceea ce-l face practic si comod in drumetii.

Trepiedele din seria Manfrotto Befree Advanced sunt deja pe stoc si daca ti-am starnit suficient curiozitatea, te invitam la showroom-ul Photosetup pentru a-ti alege modelul potrivit. 

Iar daca simti ca decizia de a-ti alege noul partener de drumetii nu suporta amanare, poti plasa chiar acum o comanda pe site-ul Photosetup. Ai la alegere toate modele disponibile si le gasesti aici.

Specificatii:

Greutate proprie 1490 g
Colectie Befree Advanced
Material Aluminium
Suporta in siguranta 8 kg
Dimensiune strans 40 cm
Inaltime maxima 150 cm
Inaltime coloana stransa 127 cm
Cap tip Bila 494
Diametru tuburi 12, 15.5, 19, 22.5 mm
Sectiuni 4
Diametru baza cap 40 mm
Unghiuri picioare 22°, 54°, 89°
Top Attachment 3/8″ screw
Blocare bila Da
Husa transport Inclusa
Coloana centrala Rapida
Easy Link Conection Da
Control frictiune Da
Independent Pan Lock Da
Blocare/deblocare Twist Lock
Temperatur delucru 70 C/-30C
Rotatie Panoramica 360
Placuta rapida 200PL PRO
Quick Release Inclusa

 

%d bloggers like this: