Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lectii de fotografie

CURSURI FOTO DE TOAMNA LA PHOTOLIFE

O noua oportunitate de a invata fotografia va este ofertita de DAN DINU.

Vine toamna, binevenita de altfel dupa toata caldura si toate furtunile din aceasta vara, asa ca ne-am gandit sa o facem si mai frumoasa si venim in intampinarea voastra cu o sesiune noua de cursuri de fotografie.

Din septembrie va asteptam la PHOTOLIFE, pentru a va incepe toamna, nu cu strangerea recoltei, nu cu inceperea scolii sau cu finalul de concediu, ci pentru a face primii pasi catre lumea fotografiei. Chiar daca esti incepator sau pasionat inrait, iti vei gasi locul alaturi de noi.

Cursul de la Brasov incepe in 06 septembrie si pe durata a sapte saptamani te va purta printr-o tematica ce iti va deschide ochii asupra unor aspecte noi si inedite, de care pana acum poate ca nu ai tinut cont. Pe langa toate astea, vei descoperi si prieteni noi si oameni legati de aceeasi pasiune, cu care poti merge oricand la fotografiat.

Cursul online, destinat celor care vor un program flexibil si care nu au timp pentru intalniri fizice, incepe in 08 septembrie si dureaza opt saptamani. Lectiile bine structurate si temele iti vor permite invatarea fotografiei in ritmul tau, iar discutiile cu colegii de la curs de pe site, fac cursul mai interactiv si atractiv.

Urmand cursurile noastre nu veti face decat sa va prelungiti un pic vacanta si sa uitati ca vara tocmai s-a terminat.

Mai multe informatii, tematica detaliata, parerile participantilor si alte referinte si avantaje le puteti gasi pe www.photolife.ro

Toate bune si va asteptam.

%d bloggers like this: