Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utile

Cum sa lucrezi de-acasa online

Cum sa lucrezi de-acasa online

E-meetings, videoconferinte, prezentari sau orice alta activitate ar presupune munca ta de birou facuta de-acasa, iata cateva sfaturi despre cum sa  ramai conectat online confortabil, cu partenerii, colegii sau sefii.

In perioada de distantare sociala impusa de prevenirea raspandirii virusului COVID-19, multi dintre noi am experimentat munca de-acasa.

Usor sau greu, am invatat sa ne adaptam.

Iata cateva sfaturi utile despre echipamentul ce te ajuta sa ramai conectat cu ceilalti.

In cele mai multe dintre situatii in perioada amintita, discutiile s-au mutat pe platformele ce ofera interactiune live, gen ZOOM meetings, Skype, Team, FaceTime si altele.

Cu siguranta cea mai la indemana unealta pentru a intra live, ramane telefonul. Un smartphone performant te ajuta sa comunici live la o rezolutie foarte buna.

Cu telefonul pus pe un suport dedicat, ai tot confortul asa incat sa ramai conectat cu colegii.

Aminteam intr-un articol anterior pe blog, despre echipamentul standard pentru un vlog reusit cu ajutorul telefonului. Il poti citi aici.

Nu e o noutate faptul ca la noi pe site gasesti poate cea mai mare gama de accesorii dedicate live vlogging pentru smartphone si nu numai.

Dar ce faci daca vrei sa folosesti un desktop pentru a intra in Live si el nu are o camera web sau are dar nu e performanta? Nimic mai simplu! Iti transformi telefonul smartphone, in camera web!

Despre cum iti transformi telefonul in camera web ca sa poti transmite de la un desktop sau o tableta ce nu sunt dotate cu o camera web sau au rezolutie foarte proasta, gasesti toate informatiile in acest articol, aici.

 

Cu totii dorim sa ne simtim confortabil cand lucram pentru a mari eficienta, cu atat mai mult cand suntem acasa. Fie ca folosesti o tableta, un telefon sau ambele, un mitrepied cu suport iti va fi intotdeauna de mare ajutor sa-ti configurezi mediul de lucru cat mai util posibil.

 

Fara sa fii neaparat un creator de continut, aceste accesorii marunte cum sunt minitrepiedele cu suport la care poti adauga un LED dedicat sau un microfon, iti pot imbunatati considerabil calitatea imaginii si a sunetului, in lucrul acasa.

Avantajul lor este ca le poti folosi in orice mediu, fiind mobile. Poti transmite Live din orice loc iti doresti, iar accesoriile dedicate telefonului te pot ajuta in orice situatie.
Speram ca ti-a fost util acest articol.
Daca ai intrebari, te asteptam cu placere sa ne contactezi si iti gasim solutia potrivita pentru vlogging!
%d bloggers like this: