Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utile

STAY DRY, GO PRO LIGHT cu husele Kata

Sa poti fotografa pe vreme nefavorabila este uneori nu doar o nevoie ci un lucru foarte important. In aceste situatii, Kata iti vine in ajutor, prin husele de protectie la ploaie sau alte intemperii, protejand aparatul de apa, praf si razele soarelui.

Noua generatie de huse de ploaie si protectie a preluat tot ce a fost cel mai bun la modele originale si le-a facut mai bune. Aceste modificari au fost realizate in urma unui chestionar la care au raspund utilizatorii primelor modele de huse, pentru a se vedea care sunt elementele ce trebuie pastrate in noua generatie de huse si care sunt elementele ce trebuie imbunatatite.

Urmand rezultatele studiului si utilizand inovatiile tehnologice ale departamentului de cercetare, Kata a imbunatatit intreaga linie de huse ploaie si de protectie. Fie ca este vorba despre un aparat foto DSLR entry level, fie un DSLR profesionist cu obiectiv zoom si blitz montat, o camera video de mici dimensiuni sau o camera profesionala, sau chiar un HDSLR echipat cu video rig si montat pe un trepied sau tinut pe umar, husele de la Kata au fost gandite sa ofere protectie tuturor acestor echipamente si sa ofere in acelasi timp un acces facil catre comenzile aparatului sau camerei fara a deranja fotograful sau cameramanul.

Noile huse de ploaie si de protectie Pro-Light sunt realizate din RipStop rezistent la apa, cu panouri din TPU transparent care ofera o vizibilitate foarte buna asupra comenzilor camerei sau aparatului foto.

Deoarece Kata a proiectat mereu husele gandindu-se la confortul cameramanului sau fotografului, punerea acestora pe camera sau aparat este foarte usoara si rapida, si nu trebuie sa fie demontate elemente din echipament pentru fixarea husei.

Noile modele includ elemente reglabile ca si dimensiuni pentru a se potrivi cu cele mai noi modele de camere si aparate, alaturi de accesoriile cu care pot fi echipate. Noua gama de huse permite fotografiilor si cameramanilor sa lucreze fara sa fie incomodati de huse, indiferent ce tip de aparatura folosesc.

[vimeo http://www.vimeo.com/4824616 w=600&h=230]

Cam-A-Lot from Kata Bags on Vimeo.

[vimeo http://www.vimeo.com/22016858 w=600&h=225]

Cyclone Yasi, Australia 2011. Kata’s rain cover protecting gear from Kata Bags on Vimeo.

[vimeo 18441138 w=600 h=225]

The evolution of a VDSLR “ENG style” rig from Johnnie Behiri on Vimeo.

%d bloggers like this: