Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

La birou in stilul Kata Office

Esti tanar, serviciul iti impune o tinuta office iar un diplomat sau o geanta ti se par nepotrivite pentru stilul tau personal, in plus, o geanta este incomoda si greu de purtat. In acest caz rucsacul este o alternativa pentru cei care nu prefera gentile si adopta un stil smart casual.

Modelul de rucsac office LPS-215 de la Kata este destinat unui laptop de 15.4″ wide. Acest model are avantajul de a fi foarte compact, facand deplasarea prin spatii aglomerate mult mai simpla si mai usoara. Desi este compact, spatiul oferit in interior este suficient pentru laptop si lucrurile personale necesare unei zile petrecute la birou.
Astfel un buzunar captusit, aflat in compartimentul central al rucsacului, protejeaza si separa laptopul de restul obiectelor din interior. Pentru ordonarea accesoriilor laptopului precum incarcatorul, mouse, tastatura numerica sau a altor lucruri personale, au fost create 4 buzunare din plasa care se inchid cu fermoar. Astfel, pe langa faptul ca puteti vedea ce si unde este pus, aceste obiecte nu vor fi libere prin rucsac.
Pentru pastrarea documentelor a fost creat un buzunar frontal, care se intinde pe aproape toata lungimea rucsacului. Aici mai pot fi organizate acte personale, PDA, MP3 player, telefon, pixuri sau incarcatoare.

Un alt spatiu de depozitare a lucrurilor personale se afla in cele doua buzunare laterale aflate in partea de jos a rucsacului. Sugerate de Kata pentru a fi folosite la pastrarea unei camere video sau a unui aparat foto de mici dimensiuni, ele pot fi utilizate pentru orice alt obiect pe care il folositi mai des dar care are nevoie de o protectie speciala. Accesul la aceste buzunare, care sunt inchise cu fermoar, se face rapid, prin simpla aducere in fata a rucsacului, pastrat pe un singur umar. Pentru a proteja impotriva hotilor, fermoarele se inchid in partea din spate.

Pentru a oferi protectia necesara echipamentului electronic din interior, Kata a ales sa foloseasca materiale rezistente la uzura, protective si usoare, fara a face rabat la imagine. Astfel materialul folosit la exteriorul rucsacului, Nycore intarit ofera protectie la uzura si stropiri accidentale, peretii si elementele despartitoare interioare din spuma EVA protejeaza la socuri si reduc din greutatea rucsacului, iar structura TST protejeaza la socuri puternice in zonele expuse acest tipuri de lovituri. Pentru vreme nefavorabila rucsacul are in dotare o husa de ploaie.
Avand dimensiuni acceptate ca bagaj de mana in avioane, el ofera si avantajul posibilitatii atasarii unui trolley, astfel la parcurgerea distantelor mari nu sunteti nevoit sa il tineti in spate…..

Si pastreaza un stil smart casual adecvat tinutei dvs.

[slideshow]

%d bloggers like this: