Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Manfrotto lanseaza rucsacul foto Veloce III

Manfrotto a lansat un nou model de rucsac foto – Veloce III, in colectia Stile, dedicat  cu precadere fotografului urban.

Rucsacul este recomandat pentru gazduirea in siguranta a unui DSLR cu obiectiv 16-35 mm atasat, plus 1-2 obiective aditionale, accesorii si laptop sau iPad de 13 inch.

Rucsacul combina cu succes viata cotidiana cu era digitala, oferind fotografului o camuflare perfecta in cazul in care nu doreste sa arate ca transporta echipament foto.
Acest lucru este posibil pe de-o parte datorita faptului ca rucsacul are un design urban si pe de alta parte, ofera un spatiu creat special in interior, pentru trepied.
In plus, faptul ca nu are buzunare pe exterior, iar modalitatea de deschidere a rucsacului este printr-un capac inchis cu un fermoar aflat in partea dinspre spate, ofera o mare protectie fata de intrusi, in zonele aglomerate.

Modelul este unisex iar materialul, impermeabil.

Este disponibil in doua culori: negru si bungee cord.

Pretul extrem de accesibil il plaseaza intr-o gama atractiva pentru orice tip de utilizator.

Este deja disponibil pentru vanzare in Romania.

Mai multe detalii despre acest produs, articole, prezentare video, disponibilitate si pret se gasesc la: http://www.photosetup.ro/genti-si-rucsacuri-foto-kata/rucsacuri-pentru-aparate-foto-dslr/Manfrotto-rucsac-foto-veloce-III-bungee-cord
[vimeo http://www.vimeo.com/33352623 w=400&h=225]

Veloce V Backpack Bungee Cord (MB SB390-5BC) from Manfrotto Imagine More on Vimeo.

%d bloggers like this: