Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

EvenimenteLectii de fotografieSfaturi utile

Workshop foto Beauty si Fashion cu Dan Samoila

Workshop foto Beauty si Fashion cu Dan Samoila

 

Sambata 23 iunie 2012, dupa cum era anuntat in cadrul programului salonului foto, Dan Samoila a sustinut un workshop foto de Beauty & Fashion.

Am fost si noi alaturi de el ajutandu-l in desfasurarea workshop-ului cu cateva echipamente suplimentare fata de arsenalul sau si cu cativa dintre colegii nostri care l-au asistat in timpul sedintei foto.

Dan a inceput workshop-ul cu cateva considerente teoretice, in mod special despre rolul modelatoarelor de lumina in fotografia de studio, prezentand pe rand fiecare dintre accesoriile importante (reflectoare de diferte marimi si tipuri, gridurile atasate acestora si importanta lor, softbox-urile si nu in ultimul rand, cel mai important accesoriu utilizat in fotografia de beauty, BeautyDish-ul).
Publicul, destul de numeros pentru o de samabata dimineata, a participat activ la acest workshop, infruntand caldura din cadrul salonului.

Desi scurt acest workshop de studio, Dan a reusit sa redea participantilor la eveniment,  pasii importanti in fotografia de beauty, bazandu-se mult pe experienta sa de cativa ani buni in fotografia profesionala. Speram ca toti cei prezenti au ramas cu cateva notiuni de baza despre fotografia de studio.

[slideshow]

Mai multe informatii despre Dan Samoila si Red Carpet Studio se gasesc pe : www.redcarpetstudio.ro

%d bloggers like this: